Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 11:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Power USB
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 15:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 21, 2006 10:55
Příspěvky: 20
Čau nevíte,někdo jak něco takového spáchat (12V USB),jde mi o to abych nemusel používat přídavný zdroj v externím boxu pro 3,5HDD.Co jen připojit na 1pin místo +5V,+12V z molex kabelu.Co vy na to?Dík za jakoukoliv reakci.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 05, 2006 16:43 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
já k tomu boxu, co mám, dostal kabel USB se dvěma koncovkami na jedné straně a napájení tak žije ze dvou portů USB a nepotřebuji adaptér.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 05, 2006 18:17 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 04, 2006 20:06
Příspěvky: 80
A co tohle:
http://www.donwebz.com/view.php?nazevcl ... 2006060002
nebo
http://www.donwebz.com/view.php?nazevcl ... 2006060004

_________________
DonWebz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 08, 2006 22:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 21, 2006 10:55
Příspěvky: 20
Jo o přesně takový Power USB jak jsou na těch panelech mi jde,jen se m iza to nechce utrácet :roll: No nic zkusím to se starým HDD co mám doma a doufám jen,že nespálím box :oops:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 09, 2006 11:07 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
ale pozor na to, že přes USB se může téct proud maximálně 0,5A

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 13, 2006 19:44 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
CHudák USBéčko. :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group