Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 24, 2018 20:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AMD Athlon 64 4000+
PříspěvekNapsal: čtv led 07, 2010 22:49 
Dobry den chtel bych poprosit o pomoc. Chtel bych pretaktovat AMD Athlon 64 4000+ ale v biosu to vubec nejde. Mám MB Acer F690GVM. Dekuji za odpovedi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 4000+
PříspěvekNapsal: čtv led 07, 2010 23:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jaký máš chladič ? co zbytek sestavy, RAMky, zdroj, grafická karta ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 4000+
PříspěvekNapsal: pát led 08, 2010 11:25 
zdroj 600W COOLERMASTER Silent Pro M600, GPU 512mb Nvidia 9500gt, AC freezer 7, 3gb ram 800mhz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 4000+
PříspěvekNapsal: sob led 09, 2010 01:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Myslim že tadle "tovární" deska taktovat nebude umět, ale vzhledem k tý grafice by stejně byl nárůst výkonu hlavně ve hrách mizivej.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 4000+
PříspěvekNapsal: sob led 09, 2010 10:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Jedině přeflashováním BIOSu (kdesi se jim to povedlo, ale myslím že to nakonec vedlo k jeho požkození), ale přesně jak říká Sedlo, pokud je to kvůli hrám, tak to nemá cenu. 9500GT je opravdu slabá grafika.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group