Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 23:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pozicování sloupků
PříspěvekNapsal: pát led 08, 2010 20:56 
Ahoj. Mám web (http://crazypig.ic.cz), a než jsem se začla hrabat v css, abych odstranila vadu pozicování obsahu, který se při větším rozlišení zobrazoval jinde než při menším, sloupek byl na svém místě- pod hlavičkou vpravo nahoře. Kódování sloupků jsem se ani nedotkla, přesto mi ujely až dolů pod obsah a za boha je nemůžu dostat zpět. Dala jsem proto kódy do domnívané původní formy a stále nic. Už si nevím rady, proto bych byla velmi vděčná, kdybyste mi byl někdo schopen poradit. Tady vkládám klíčové části kódu:
/* Page */

#page {

width: 1050px;
margin: 0 auto;
padding-left: 120px;
background-color: transparent;
}

/* Content */

#content {
padding-left: 0px;
padding-right: 0px;
width: 600px;
background-color: transparent;
}

/* Post */

.post {
padding-left: 0px;
padding-right: 20px;
padding-top: 0px;
border-bottom: 11px solid #343434;
background-color: white;
}
#sidebar {
float: right;
width: 150px;
padding-right: 0px;
padding-top: 0px;
padding-left: 0px;
}

#sidebar ul {
margin: 0;
padding: 0px 0 0 0;
list-style: none;
}
#sidebar2 {
float: right;
width: 150px;
padding-right: 0px;
padding-top: 0px;
}
#sidebar2 ul {
margin: 0;
padding: 0px 0 0 0;
list-style: none;
}

díky moc


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pozicování sloupků
PříspěvekNapsal: pát led 08, 2010 22:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Resil bych to spis okopirovanim puvodnich hodnot z sablony, nez to nekde hledat a zkouset.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pozicování sloupků
PříspěvekNapsal: sob led 09, 2010 10:54 
Problém je v tom, že žádná původní šablona není :D Já jsem to prostě, blbec, editovala přímo přes ftp bez zálohy :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pozicování sloupků
PříspěvekNapsal: sob led 09, 2010 22:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Vzdyt to jede na wordpressu, z neceho to prece vychazet musi...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group