Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 23:08 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
čau chtěl jsem se zeptat proč na tomhle processoru nerozjedu nhl 09? AMD duron 647 mhz a san andras na tom dam?? jinak ostatní je tam 512mb ram a 128mb GK nevíte v čem to je?

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 23:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
to pravděpodobně nezáleží na procesoru, ale na grafické kartě (pixel shadery). jaký máš přesně model ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 09:25 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
Sapphire ATI Radeon 9250

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 19:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
aha, tak ta grafika umí pouze shadery 1.4 (podle DirectX 8.1). Což asi nestačí na NHL09.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 22:35 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
ted mám nvidia gforce fx 5200 myslíte že to na tom půjde já to nemůžu vyzkoušet jelikož ta grafika nemá vůbec žádný chlazení takže musim koupit nebo sehnat hliníkovej chladiš s větrákem

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: pát led 22, 2010 10:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
na FX5200 by to jet mělo

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: pát led 22, 2010 16:49 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
Obrázek no ani na týhle grafice to nejde tohle to začalo vyhazovat

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 16:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ukaž tu slečnu celou xDD

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 17:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
jo ukážu když mi poradíš :D

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 18:01 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
Obrázek

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 18:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Krásná práce s Photoshopem :D
btw vidim že tam máš ovladače na GF, nainstaloval si nejnovější ovladače pro tuhle grafiku? Jinak ta chybová hláška 0x000001d je chybějíci/vadná knihovna NVOPENGL.dll, proto bych skusil přeinstalovat i directx, na některých fórech se nachází i zmínka k procesoru, že nepodporujou SEE instrukce se kterýma hra pracuje.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém z procesorem!!!!!! pls poradte!!!!!
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 19:49 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
jo no aa ten directx koukej co píše hele máš icq nebgo tak něco tady je to moc zdlouhavýObrázek

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group