Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát čer 22, 2018 23:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Router(Pomoc!!)
PříspěvekNapsal: pát říj 13, 2006 20:38 
mám router 3Com Officeconnect Fast Ethernet Hub 8 a nevím jak to nastavit abych rozjel internet i na dalším počítači. Poradí mi někdo pls??


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 13, 2006 21:28 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
je to router nebo hub?

Jestli je to 3C16753 tak je to HUB a ne router.

Na zarizeni, kterym si pripojen k internetu povol DHCP (pokud to podporuje) a na ostatnich pc nastav ziskat IP adresu z DHCP..

vse by si mel pochopit z tohoto clanku
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006090003

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: router
PříspěvekNapsal: pon říj 16, 2006 14:04 
no tak bych potřeboval toto CD: OfficeConnect Network Assistant CD-ROM.

Jsem to vyčetl z manuálu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: router
PříspěvekNapsal: pon říj 16, 2006 14:04 
no tak bych potřeboval toto CD: OfficeConnect Network Assistant CD-ROM.

Jsem to vyčetl z manuálu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2, Bing [Bot] a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group