Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned črc 22, 2018 03:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: sob úno 20, 2010 04:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Branu (default gateway) v routeru bys mel mit nastavenou na IP adresu routeru, tedy v Tvem pripade 192.168.100.100, popr. 0.0.0.0. (coz odpovida aktualni adrese routeru). Ale tyka se to pouze DHCP serveru. Pokud mas v PC natvrdo dane IP adresy, nehraje to zadnou roli.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: sob úno 20, 2010 09:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 09, 2008 11:39
Příspěvky: 18
V PC mám automat.
Šlo mi o to,že IP:router nastaven.....192.168.100.100
router status..........192.168.100.100
PC podpora............192.168.100.101

brána:router nastaven.......192.168.100.1
router status...........192.168.100.100
PC podpora.............192.168.100.100

Ty údaje nejsou všude stejné jako jsem je nastavil v routeru.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: sob úno 20, 2010 15:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
IP adresa se samozrejme meni, nemuze byt v siti jedna adresa vicekrat. Je to jedinecny identifikator v siti.

Brana pak musi byt stejna. Tedy vychozi brana bude IP adresa routeru, coz je u Tebe 192.168.100.100. Myslim si, ze v aktualnim rezimu je u Tebe hodnota nastavena v routeru, nepodstatna. Router ji proste ignoruje. Takze bych to neresil.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: sob úno 20, 2010 20:25 
Mne takto oblbol Route furt sa odpájal a pripájal napájanie som mal realizované cez datový kábel ale ten bol príliš dlhý tak na nom pri záťaži vznikol veľký úbytok napätia a klesol až pod 5v a potom sa router odpojil. Trafáčik je na 7,5V 900mA. Tak som ho dal pri router a odvtedy to frčí. Nedalo my pozrieť do čriev routera a zistil som že vnútri je DC/DC nenič na 5V-22V. Dalo sa to riešiť aj trafákom na vyššie napätie. Môže byť zlá aj usmerňovacia dioda vo vnútri , tí číňania všetko dimenzujú tak na hrane, preto nič od nich nevidrží...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: sob úno 20, 2010 21:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Bax: Presne tedy nevim, jak to souvisi s tematem, ale osobne mi pod rukama proslo asi 8 techto Zcomaxu a s zadnym jsem nemel problem. A to se jednalo o ruzne revize.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 10:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 09, 2008 11:39
Příspěvky: 18
Ještě bych měl takový jeden problém,prostě kolísá někdy rychlost připojení a to dost,1,7MB pak najednou 100kb a během minuty se to změní 2x.Provozovatel int. se dušuje,že je vše OK,ale taky někdy říká,že router nevidí.Vím,že WIFI připojení kolísá,ale nemohlo by být někde něco v nastavení routeru?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router nekomunikuje(doma)
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 16:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pokud provozovatel rika, ze nevidi router, pak mluvi o routeru na pude. Nikoliv o tom Tvem Zcomaxu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group