Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 06:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 18:05 
Zdary .....rozhodl sem se trochu zvednout takty mému E7400,ale protože sem to ještě nikdy nedělal,tak bych vás chtěl prosit nejlépe majitele přetaktovaného C2D E7400 jak na to . Procesor už víte,zdroj 400WFortron, Chlazení CPU Chladič ARCTIC Freezer 7 PRO ,zákl.deska Gigabyte GA-EP31-DS3L (rev. 1.0) ,paměti RAM 2x 1GB 800MHz 1.8V nijak upravované v biosu manualně. Díky moc moc všem :ups:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 19:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
FSB 333MHz, VCore 1.18-1.19V, potom nezapomeň dát paměti na 800MHz

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 20:42 
Vždy si mi podaří jen zvednout napětí,když upravim FSB CPU na 333 tak po restertu je zpátky na 266,ikdyž vše dam uložit. :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 21:03 
Dělám vše správně??Obrázek


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 21:31 
Tady......hned ta první fotkahttp://profil.lide.cz/cubicek.92/fotogalerie/?album=1#galerie


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 23:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
všechno se zdá OK, VCore stačí i menší (okolo 1.19V), SPD je správně.. zkus nižší hodnoty FSB, třeba 300MHz

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 23:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 06, 2010 17:57
Příspěvky: 3
No jádro má právě už 1.25V v základu ;),vždy v biosu dam SAve and Exit .

_________________
Core2Duo E7400@2.8GHz*Gigabyte GA-EP31 DS3L rev1.0 ,*Arctic Freezer Pro* Gigabyte HD 4770 860/1040 *400W Fortron* Kingstom 2 GB ,800MHz* Nokia 5320XP


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 00:08 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 06, 2010 17:57
Příspěvky: 3
Tak sem to zkusil a zase to nejde. Vždy když přijdu do biosu mi to u te CPU host clock je disabled a ta host frequenci je zašedlá ,takže u CPU frequenci je klasicky 266x10 . Prosím tě napsal bys mi tu podrobnou 'kuchařku' jak,třeba tam dělam chybu uplně u nějaký kraviny. ;)

_________________
Core2Duo E7400@2.8GHz*Gigabyte GA-EP31 DS3L rev1.0 ,*Arctic Freezer Pro* Gigabyte HD 4770 860/1040 *400W Fortron* Kingstom 2 GB ,800MHz* Nokia 5320XP


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: POmoc-Přetaktování C2D E7400
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 14:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 06, 2010 17:57
Příspěvky: 3
Vždy po upravení FSB.....dam save and exit a počítač se vypne.Pak se zapne na cca 8sec a zase se vypne,poté normálně naběhne,ale s původníma hodnotama,akorát napětí mi jde zvýšit. Už fakt nevím co stím. :cry:

_________________
Core2Duo E7400@2.8GHz*Gigabyte GA-EP31 DS3L rev1.0 ,*Arctic Freezer Pro* Gigabyte HD 4770 860/1040 *400W Fortron* Kingstom 2 GB ,800MHz* Nokia 5320XP


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group