Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 19:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: stř dub 14, 2010 21:39 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon dub 07, 2008 12:42
Příspěvky: 142
Dobrý večer, při pokusu zobrazit stránku například http://www.twitter.com mi Google Chrome(5.0.342.9 beta) zobrazí stránku takhle ->http://img0.imgup.eu/bez_nazvu.png, nevíte prosím Vás někdo co s tím?
OS: MS Windows XP Professional SP3 CZ


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 17:02 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon dub 07, 2008 12:42
Příspěvky: 142
pozn. Mozilla Firefox stránku zobrazuje normálně


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 20:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
používej stabilní verze, případně Operu 10.5x

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 20:50 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon dub 07, 2008 12:42
Příspěvky: 142
Já to věděl :-(. O tý Opeře jsem uvažoval dlouho ale to bych zase musel všechno přenastavovat a to se mi nechce navíc v Google Chrome je dost podstatná funkce kterou zatím žádný prohlížeč nemá a tou je že když napíšu pár prvních znaků například "at" nabídnete mi to http://www.atlas.cz takže stačí jen dát enter a jsem na stránce. Ale děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: pát dub 16, 2010 14:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Já na Chrome dev přešel z FF (loudavost, nestabilita). Nakonec jsem ale skončil u Opery, kvůli nedostatku funkcí Chromu (navíc problémy s některými weby po aktualizaci atp.) Opera je podle mě logický krok pro přechod z Chromu.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: pát dub 16, 2010 16:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Cheaterboy píše:
... navíc v Google Chrome je dost podstatná funkce kterou zatím žádný prohlížeč nemá a tou je že když napíšu pár prvních znaků například "at" nabídnete mi to http://www.atlas.cz takže stačí jen dát enter a jsem na stránce...

Tuhle funkci na firefox uz od prvnich verzi. A divil bych se, kdyz by to neumela i Opera.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: pát dub 16, 2010 18:36 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon dub 07, 2008 12:42
Příspěvky: 142
Camazoo: "Já na Chrome dev přešel z FF (loudavost, nestabilita)." - Souhlas!!! Loudavost!!! Hlavně to načítání! Mě spuštění firefoxu někdy trvá i 3 minuty!!!

zener: Ano já vím, ale v Chrome již přímo po stisknutí písmen "at" stačí dát jen enter a jste na stránce, přitom u Firefoxu musíte dát i šipku dolů :-). Prostě nevím ale u Chrome je to rychlejší... Ale jak říkáte, nejspíš se za chvíli rozhodnu pro přechod na Operu podle toho co slyším za ohlasy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: pát dub 16, 2010 18:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
rychlost spouštění byla podřadná (v rámci jendotek vteřin), ale hlavně když porovnám rychlost s Operou či Chromem, tak je to v načítání stránek znát. Trochu mi na Opeře chybí taby oddělené do procesů, ale zatím jsem se nesetkal s pádem, to mám otevřeno průměrně otevřeno 10 záložek a prohlížeč jede nonstop i více než den.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky
PříspěvekNapsal: pát dub 16, 2010 18:49 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon dub 07, 2008 12:42
Příspěvky: 142
Ano, v Chrome je sice každému oknu přiřazen proces ale stejně mi zatím vždycky spadnul celý chrome a né jen ten určitý proces :-D.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group