Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned čer 24, 2018 19:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: řezání plexi
PříspěvekNapsal: sob říj 14, 2006 21:20 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Příspěvky: 257
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno
potřebujete vyřezat nějaký speciální tvar do plexi nebo jiného plastu??? Použijte nit :) Pokud vás nenapadá jak....čekujte luxusní Breadhackerův video-tutoriál :)

VIDEO ZDE!!!

_________________
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 29, 2007 17:45 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 29, 2007 15:16
Příspěvky: 6
:lol: Nit ??? Ta se hned přetrhne

_________________
Dobrou náladu Vám přeje G@mer **
Procesor:AMD Opteron 2218(socket F); Grafika:Assus GeForce FX8800; Monitor:Samsung SyncMaster 214T 21"
Disk:
Western Digital 500GB+ 160GB +++ PC Tuning ++


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 27, 2007 23:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 19, 2006 23:32
Příspěvky: 7
No ja myslim ze je lepsi na spatne dostupny misto vyvrtat par direk akuvrtckou na malejma otackama a pak uz to vyriznes primocarkou.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 28, 2007 21:57 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Technicek píše:
No ja myslim ze je lepsi na spatne dostupny misto vyvrtat par direk akuvrtckou na malejma otackama a pak uz to vyriznes primocarkou.
Supeeer...A to si myslis nb to vis?Zkousel si to?Asi ne co :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 29, 2007 16:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak plexi jsem řezal pájkou, protože se mi nitě pořád trhali. A do kovu nebo do plastu jsem vyvrtal malou dirku a pak sem to hezky ručně vyřízl takovou speciální pilnou která nemá list plochej ale kulatej. :P

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: řezání plexi
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 17:24 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Hele kluci ja sem to normalně nejdřív naříznul šroubobovákem .... jako rejhu udelal a a pak sem to vopřel vo hranu stolu z druhý strany dal prkno a jenom do toho šibnul rukama .... pak jenom zbrousíš bruskou...a efekt je dokonalej;) a ani moc prace s tim neni:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: řezání plexi
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 10:06 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Příspěvky: 40
Bydliště: Votice
Nééé mě nejvíc dostalo to "eh, a je to v prdely".:D Jinak plexi buďto "šukalkou" (přímočará pila) nebo lupínkovou. Taky možno kombinovat, větší plochy si naříznout přímočarkou a něco atipického vyřiznout lupínkovou.

_________________
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: řezání plexi
PříspěvekNapsal: čtv črc 08, 2010 14:38 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv črc 08, 2010 14:27
Příspěvky: 2
Bydliště: Poprad =]
nazdár :D em...a moze rezat to plexi aj normalnim pilovim listom na zelezo? :D

jo a este cim to pripevnim? to plexi? co je najlepsie?...

_________________
MB: ASUS M2V-MX CPU: AMD Athlon X2 64 3600+ 1,9 Ghz GPU: Ati Radeon X1300/X1550 Series 256Mb RAM: 2GB Monitor: Philips (neviem aky zbrusil som typ xD ) Klavesnica: Scorpius iOne P21 Myš: Genius Netscrol 110 Repro: SweeX Sp015 125W 2.1


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: řezání plexi
PříspěvekNapsal: sob črc 10, 2010 12:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
pilka na železo je dobrá, ale nesmíš moc tlačit abys to nelámal a musí být ostrá. Plexi připevníč skoro čímkoliv, svěrák, svěrky to je jedno, jen si plexi omotej kusem hadru ať si ho nepodřeš a nějak exktra to neutahuj jinak ho rozlámeš.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: řezání plexi
PříspěvekNapsal: sob črc 24, 2010 19:42 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Příspěvky: 40
Bydliště: Votice
On myslel asi připevnění plexi k bočnici tak to buďto šroubama, silikonem nebo oboustrankou.

_________________
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group