Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 22, 2018 16:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s ntb
PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 16:25 
Dobrý den, nejsem přes IT žádný profík. Ovládám klasické úkony, ale ohledně samotného hardwaru atd. toho moc nevím. Mám notebook Acer Aspire 5050 a trápí mě tyto problémy :
* přehřívání
* pomalejší chod, pomalejší chod na internetu po prvních 5-10 min.
* bez napájení vydrží baterie na normální výkon tak 30 min.
* celkově pomalejší,než býval na začátku
Chtěl jsem to vyřešit přeinstalace systému ,ale problém je v tom,že jsem ntb koupil již s op. systémem Vistou ,a k němu žádné cd nebylo.. Prosím o pomoc..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ntb
PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2010 01:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
- prehrivani - vycistit, popr. vymenit, ventilatory
- rychlost (pomalost) systemu - preinstalace systemu je nejlepsi reseni
- baterie - kapacita baterii klesa, nic nez vymena nepomuze
- reinstalace windows lze delat ze skryteho oddilu, u Aceru se do nej dostanes pomoci Alt+F10 ihned po startu notebooku. Je mozne nainstalovat z CD pujceneho od kamarada (musi se shodovat verze Windows) a pouzit svoje originalni seriove cislo (uvedeno zespodu notebooku) - i to je legalni postup.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ntb
PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2010 06:57 
zener píše:
- prehrivani - vycistit, popr. vymenit, ventilatory
- rychlost (pomalost) systemu - preinstalace systemu je nejlepsi reseni
- baterie - kapacita baterii klesa, nic nez vymena nepomuze
- reinstalace windows lze delat ze skryteho oddilu, u Aceru se do nej dostanes pomoci Alt+F10 ihned po startu notebooku. Je mozne nainstalovat z CD pujceneho od kamarada (musi se shodovat verze Windows) a pouzit svoje originalni seriove cislo (uvedeno zespodu notebooku) - i to je legalni postup.

Díky :prayer:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ntb
PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2010 14:03 
Ještě bych se chtěl zeptat,jak u notebooku Acer Aspire 5051 (mám 5050,ale o něm se nikde nepíše,nemají ho ani v sesznamu na webových stránkách a 5051 je s tím mým naprosto shodný...) vyjmout klávesnici. Zkoušel jsem se dnes dostat k větráčku,ale ač jsem měl ntb kromě klávesnice celé rozebráné,k větráku je nutné jít přes šroubky,které se skrývají pod klávesnicí..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ntb
PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2010 23:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
http://www.youtube.com/watch?v=pPdw-pkS88k

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group