Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob led 23, 2021 09:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Obnova dat od společnosti Datahelp. Neriskujte nevratnou ztrátu dat a svěřte je profesionálům.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bios
PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 20:42 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 19, 2010 20:23
Příspěvky: 1
Potreboval by som u Dell Letitude d630 nastavit bios do tovarenskej podoby . Dik


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bios
PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 21:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
nejjednodušší je (pokud můžeš) vyndat baterku ze základní desky na pár vteřin
jinak normálně v biosu musí být možnost load default

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group