Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 03:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem
PříspěvekNapsal: čtv kvě 27, 2010 07:10 
dobrý den včera jsem chtel zvýšit velikost mého procesoru jelikož bych ho měl mít 1.8ghz a ne 1.35ghz jak mi to psalo...proto jsme změnil frekvenci z 100 na 166 uložil to a poté mi nenajel počítač... co se týče počítačů jsem úplný začátečník proto bych se chtel zeptat co jsme udelal špatně... předem díky za odpovědi...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem
PříspěvekNapsal: čtv kvě 27, 2010 16:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
musíte napsat co máte za komponenty ! bez toho vám nikdo přesně neporadí.
Frekvenci FSB (HT) nechte tak, jak byla. S největší pravděpodobností má váš procesor nějakou šetřicí funkci, díky které se sám podtaktuje. S vytížením opět frekvence vzroste na 100% hodnotu.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group