Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned kvě 27, 2018 08:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s myší
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 18:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv čer 24, 2010 18:42
Příspěvky: 2
Už asi 1 rok a 8 měsíců vlastním myš Logitech G5. Asi tak před měsícem jse mi sní začali dít podivné věci. Prohlížím si seznam, PZ, novinky atd.. najednou najedu na odkaz, ten se ani nejak nezbarví a nejde na něj kliknout, jako by myš na tom odkazu nebyla. To samé pokud chci zavřít prohlížeč najedu na [ x ] kliknu a nic, nebo když chci přetáhnout ikonu na ploše, kliknu táhnu a nic. Vždy musím udělat neco pomocí klávesnice jako ALT+F4, nebo CLRL+ALT+DELETE, nebo klávesnici START až poté je myš funkční ale tak na 5 sekund a potom musím znova.

Tento problém jsem se nejprve snažil řešit tím že jsem přepojil myš do jiného USB > stále blbne, zapojil jsem novou myš > stále blbne, přeinstaloval sem windows > stále blbne. Blbne jen klikání pohyb myš snímá dobře a pořád.

Absolutně si nevím rady, co to dělá, třeba CS při hře jede úplně normálně, ale v menu to zase blbne. Jestli někdo víte jak na to tak moc díky za radu. Jináč mi nezbyde asi nic jiného než hodit PC z okna, protože to bude asi něco uvnitř.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s myší
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 18:47 
A ve wowu to nedělá?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s myší
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 19:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A máš aktuální ovladače na myšku? Mám tu samou akorát bez drátů a todle mi nikdy neudělala.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s myší
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 19:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
reklamovat myš (aha, blbě čtu). Zkus si někde sehnat jinou a vyzkoušet. Taky tu G5 zkus na jiném PC

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s myší
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 20:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
tak psal že mu to dě� � tom kompu i jiný m� ta�bych chybu v myši ne�edal.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s myší
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 21:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv čer 24, 2010 18:42
Příspěvky: 2
Ovladače nemam ale tím to nebude protoze to delá i jiná mys, a protoze to jelo 1,5 roku bez ovladacu v pohode. V jinem PC G5tka neblbne.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s myší
PříspěvekNapsal: úte úno 07, 2012 22:49 
Mám podobný problém. Vždy na pár sekund jede všechno bez problémů, ale jinak vůbec nemůžu na nic kliknout, ani na touchpadu, takže to myší asi nebude. Ve hrách mi funguje jen pravé tlačítko myši a levé jen někde a někdy. Vůbec nevím co s tím dělat.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group