Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 16:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: staré PC a rozšíření RAM
PříspěvekNapsal: čtv čer 24, 2010 23:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon čer 21, 2010 22:06
Příspěvky: 9
mám staré PC a potřebuji rozšířit RAM pro jiný OS pro explorer8, na W98 mi chodí pouze explorer 6. PC potřebuji pouze na net, komunikaci ACQ a psaní dokumentů. Nainstaloval jsem Everest a dal toto: HDD 6GB. Název desky-Azza 5VMD, ID desky-10/15/199 - VP3-586B-W877-2A5LEP8FC-00, vlastnosti FSB: Typ sběrnice-Intel GTL, šířka sb. 64 bit, skutečný takt-100 MHz, efekt. takt-100 MHz, šířka pásma-800MB/s.
Vlastnosti pam. sběrnice: Typ sb. SDR SDRAM, šířka sb. 64 bit, skutečný takt 100MHz, efekt. takt- 100 MHz, šířka pásma 800 MB/s. Techn. informace zákl. desky: CPU Sokly/sloty-1, rozšiřující-3 ISA, 3 PCI, 1 AGP, Velikostní faktor-Baby AT, čipová sada zákl. desky-MVP3. L2 Cache-0-problém, CPU ID-problém-SSE není podpora-modernizujte CPU k získání podpory SSE. Paměť RAM: 127 MB, Swapovací prostor celkem 949 MB, obsazeno 63 MB, volný 886 MB. Problém-instalujte více OP RAM. SPD: 1. DIMM2 64MB PC 133 SDRAM, 2. DIMM3 APACER TECH. (64MB PC100 SDRAM). Časování RAM- 1.-133MHz - 3.0-2-2-6, 2.- 2.0-2-2-6.
Čipová sada: severní můstek-VIA VT82C598 Apollo MVP3, jižní m.- VIA VT82C58613. sloty RAM-1. 64 MB SDRAM, 2.-64 MB SRRAM. Ovladač AGP-1.00, status AGP-aktivní, AGP paměť- 64MB, podpor. rychlost- 1x,2x, Problém-paměť AGP je víc jak poloviční než OP RAM- navýšit paměť AGP, BIOS: typ- AWARD MODULAR - Bios V4.51PG, problém- BIOS je starší dvou let-možnost aktualizace, Grafický procesor: AGP2x: ATI Rage 128 VRRLAGP, Win. video: Rage Fury, ovladač-ATI 2 DRAA.DRV. Multimedia: Creative VIBRA 16x Audio Adapter.
Vím, že je to pro počítačové odborníky starý krám, jsem invalidní a na něco lepšího nemám, dostal jsem k tomu pěkný monitor a tiskárnu, prosím poradit, je-li možno nějak rozšířit RAM, abych mohl pužívat jiný OS ( a jaký by to zvládlo) a explorer 8, nebo jiný prohlížeč. MOc děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: staré PC a rozšíření RAM
PříspěvekNapsal: úte pro 13, 2011 01:13 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 06, 2009 16:50
Příspěvky: 44
rozšířit by to šlo ale investice by mnohokrát převyšovala cenu samotného pc :) musel bys dát větší HDD tohle je opravdu hodně málo a na windows XP je 128mb Ram opravdu málo takže vyměnit HDD a koupit někde v bazaru odzkoušené SDRAM alespon 256 pokud tam máš ještě volný slot na RAM

_________________
Intel® Celeron® Dual Core Processor T3000
(1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
2 GB - 8500 DDR3 1066MHz & Hard Drive - 250GB 5400 RPM
Intel HD Graphics 4500MHD DirectX 10, Shader 4.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: staré PC a rozšíření RAM
PříspěvekNapsal: pát kvě 04, 2012 09:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv bře 01, 2012 14:36
Příspěvky: 10
Takže by bylo asi lepší i levnější a jednodušší koupit nový počítač, jestli to dobře chápu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group