Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 19:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výběr notebooku
PříspěvekNapsal: ned čer 27, 2010 12:07 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
ahoj prosim o radu vás zkušenější, potřebovala bych poradit s koupí notebooku, mám tyto požadavky:

cena do 12 000,-
úhlopříčka 15"
numerická klávesnice
velká výdrž baterie
malá hmotnost - bude určen hlavně na cesty
bez os - chci tam dát win xp, tak ať se zbytečně neplatí třeba za sedmičky
a hlavně aby na něm šel dobře autocad případně jiný podobný program
usb, lan, wlan, bluetooth

snad je to vše co bych tam potřebovala :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výběr notebooku
PříspěvekNapsal: ned čer 27, 2010 17:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Popravde jsou tyto pozadavky dost spatne realizovatelne takto dohromady.
- Mala hmotnost a mobilita je spis splnena u mensich notebooku (13,3" atd.).
- AutoCAD neni az tak narocny, ale pokud chces delat ve 3D je nutna vykonna graficka karta, kterou nesezenes za tu cenu, co mas limit a hlavne bude dost ubirat na vydrzi baterii.

http://www.alza.cz/asus-k50ij-sx325-d152354.htm

EDIT: jeste si neodpustim malou poznamku... To vazne chces delat v AutoCADu na notebooku? Nejsem tedy strojar apod., ale prijde mi to trochu jako vrazda :D

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výběr notebooku
PříspěvekNapsal: ned čer 27, 2010 19:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Pro AutoCad má smysl pouze profi karta. Pokud se ale budou pouze kreslit výkresy, tak je to úplně jedno.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výběr notebooku
PříspěvekNapsal: ned čer 27, 2010 22:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Camazoo: To ano, jenze to je cenove uplne nekde jinde. Takove profi notebooky s nVidia Quadro, popr. ATI FireGL, zacina na nejakych 30 tis Kc.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výběr notebooku
PříspěvekNapsal: pon čer 28, 2010 19:44 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
zener: kamarád je stavař a dost často cestuje, tak potřebuje noťas na cesty, samozřejmě když je doma, tak využije stolní comp to jo :)

vim že požadavky byly dosti nereálné to uznávám :) ale tak už si nakonec vybral.. bude kreslit teda jen výkresy a říká že to jede perfektně, bála sem se právě jestli neni potřeba lepší grafika i na výkresy, ale jak řikáte je to potřeba jen při 3D, tak díky vám oběma ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group