Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv říj 18, 2018 03:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 05:27 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zdar.. tak necelem roce zakoupeni tohoto notebooku prestaly fungovat nektere funkce, ktere jsou nahore nad klavesnici .. jedna se o tlacitka "vypnuti svetel na NTB" (pri nocnim divani na filmy dost rusi kdyz sviti u touchpadu svetlo, napis toshiba, atd..), "multimedialni tlacitka" a pak jedno tlacitko ktere vypada jako negativ a je v nem nota :-) (to nevim k cemu presne slouzi) ...


nevite nekdo jak to opravit?? s NTB nemam moc zkusenosti a ani nevim jak se ty tlacitka jmenujou abych si mohl googlit ... zatim porad hledam ale kazda rada dobra :-)

diky moc

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 08:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Skus vzít kladívko a nějakej sekáč a přestanou svítit určitě :D Jinak se skus kouknout na stránky toshiby jestli tam nemaj ovladače na tydle čudlíky, taky mi na mím NTB tyhle klávesy nejedou a dokonce ani ovládání hlasitosti přes fň a Fněco.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 09:06 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
hledal jsem jak blazen ale nic..

PS (OT) Pro sedlo: dej mi pak vedet nejak na ICQ nebo na maila ohledne te doktorky dikec :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 22:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Jasný dám ti pak vedět, zapomněl sem si o víkendu mobil v práci takže sem s ní nemluvil, musim si s ní dát slovo a vyzjistit co všechno chce. Najdu nějakej free styl na netu a dám jí vybrat že by to mohlo vypadat podobně a ty to pak podle toho uděláš. To by šlo ne?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 09:25 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
hele at si klido rekne sama nebo ja mam neco uz v hlave.. ale udelej to jak chces :-) ja udelam co pak budes chtit Ty (ona) :-D

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce
PříspěvekNapsal: pát pro 10, 2010 18:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Tohle je problém notebooků u Toshiby. Mám ten samý notebook a rychlé klávesy mně nejedou pod Win 7. Ale ty podsvícený ano, jsou totiž z částí obsluhované Biosem, kde se dají i vypnout. Pokud to chceš vypínat pod Windows, tak si přeinstaluj driver s názvem Value Added Package, který se dá stáhnout ze stránek Toshiby. Driver, který obsluhuje rychlé klávesy typu snížit podsvícení atd. je Flash Cards Support Utility, ale nefunguje pod Win7. Takže asi tak ...

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group