Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 10:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 16:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
Prosím o radu mám tento druh routeru od firmy BELKIN : F5D8233-4v3 a nefunguje....Nemám k tomu instalační cd tak mě zajímá jestli to jde rozjet i bez toho...Mám internet od netboxu pomocí kabelu...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 17:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Co to znamena "nefunguje"?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 17:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
Nefunguje znamená,že zapojím router...zadám do prohlížeče 192.168.2.1..Najedeme to nastavení routeru a tam vůbec netuším co mám zadat a vyplnit aby to jelo....Na routeru mě svítí SECURITY,WIRED a bliká mě žlutě MODEM to je vše co o tom vím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 21:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To pak ale vsechno funguje, jen to neni nastavene. Musis nam rict, jakou mas, resp. chces mit sit. Proc sis router kupoval? Ceho pomoci neho chces dosahnout? Kolik mas v siti pocitacu? Moznosti zapojeni existuji spousty...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 21:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
Já mám internet od netboxu klasicky kabelem.A chci abych pevný připojení měl v tom jedniným komplu co mám a po bytě vysílal wifi.Aby když někdo dojde s noťasem tak se připojil přes wifi..a já mám ještě playstation 3 tak abych se taky mohl připojit přes wifi.A jde o to nastavení,ale nevím jak na to....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 10:19 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
no tak zapoj z Routeru kabel do "komplu" a nastav si tam pevnou IP (kdyz chces mit pevne pripojeni) a pak si na routeru povol wifi (podle typu si to najdi v manualu) a pak si to hlavne radne zahesluj (doporucuju WPA2 nebo max WPA jine urcite ne.. !!! u nas doma je napriklad nekdo kdo ma total otevrenou wifi na kterou se velmi casto a rad pripojuju :-) cekam kdy si toho vsimne) a pak si nastav na NTB aby prijmal wifi signal (na Vistach je treba moznost -> hledat wifi site a to Ti ji najde samo) a pak se jen pres dane heslo pripoj do site a voala :-) IT WORKS!

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 11:59 
Ty jo to jsi to napsal jak profíkovi..já se v tom nevyznám a manuál k tomu bohužel nemám...a nemám visty,ale xp...mohl bys to napsat jak pro debila? :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 12:01 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
kabel do "komplu" a nastav si tam pevnou IP ...to sem nepochopil kde co mám nastavit a jakou ip co tam mám napsat?To je pro mě španělská vesnice


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 12:32 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Thierry_14 píše:
kabel do "komplu" a nastav si tam pevnou IP ...to sem nepochopil kde co mám nastavit a jakou ip co tam mám napsat?To je pro mě španělská vesnice


tak znovu :-)

1) zapoj kabel RJ45 vedeny z routeru (zdirka LAN) do PC kde mas sitovou kartu (nebo vstup pro sitovy kabel ze zkladni desky)
2) podle adresy routeru/brany (pokud napriklad vstupujes do nasteveni routeru pres 192.168.1.1) si nastav ip do PC.. ja mam na svem 192.168.1.100 a pak si vypln masku (vetsinou 255.255.255.0 pro domaci sit) a dns servery (vsechny tyhle informace bys mel mit od poskytovatele informace)
3) bez do nastaveni routeru (viz ip adresa) a tam povol wifi (viz manual k routeru str. 48 http://cache-www.belkin.com/support/dl/ ... -4_man.pdf <- jestli je to on)
4) povol si na NTB wifi site (ja windows nemam a dostanu se jen k WIN Vista takze Ti ted presne nreknu kde to je ale mohl by Ti pomoct tenhle manual http://eduroam.fzu.cz/wi-fi/wi-fi_XP.html )
5) zkus jestli vsechno funguje..
5a) POKUD NEFUNGUJE DEJ VEDET CO A JAK
5b) POKUD NECEMU NEROZUMIS DEJ VEDET
5c) POKUD FUNGUJE - congratulations and enjoy

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 14:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
Tak sem to nějak nastavil....Net mě valí kabelem přes router do pc,ale wifi nefunguje...Playstation ho najde,ale nepřipojím se.Když sem byl u kamoše a zkoušel se připojit tak to jde...Takže je to blbě nastavený určitě..Už nevím co s tím... :?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: stř črc 14, 2010 18:03 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
jed podle manualu :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 14:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
Sakra co teď s tím?Mám kabel v routeru z routeru kabel do pc...Net mě jede,ale wifi nevysílá a nedostanu se přes net do toho nastavení routeru teď těch 192.168.2.1...co teď s tím prosím?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 15:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 12, 2010 16:05
Příspěvky: 7
Tak teď mám poslední problém nastavil sem nějak tu wifi sice přes ip adresu 196.1688.2.254 ale wifi rozjedu,ale nejede mě net v pc...Co s tím prosím?Snad už je to jen drobnost...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: BELKIN N Wireless Router
PříspěvekNapsal: úte črc 12, 2011 10:05 
Dobrý deň mám notebook a k nemu internet od t-mobile na slovensku s technologiou F-OFDM kupil som si wi-fi-router BELKIN N WIRELESS ROUTER a nejde mi ho spustit svieti mi na nom wireless,router na modro a modem na oranžovo jak to mám spustit ??


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group