Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 22, 2018 04:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sekání her
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 21:50 
Mám takový problém,nedávno jsem přešel z Win XP na Win 7 :pal: .Jelikož jsem měl problém se sekáním her,např.Arma 2 :( .Hned jak jsem nainstaloval Win 7 tak jsem hru vyskoušel.Ale seká se dál :cry: .Ovladače graf.karty mám.A mám ještě problém např.při hraní World in Conflict nebo PES 10 :cry: .Když hraju asi 3min.,u PES 10 je to asi 5min.Tak se mi to sekne,jakoby se vypne obrazovka a objeví se:NO SIGNAL.A hned se to zas spustí,ale dělá to skoro pořád :cry: .Nevíte někdo,co s tím?Myslím,že je to přehřívání procesoru,nebo graf.karty,nebo zaprášením větráku,ale nejsem si jistý. MOJE PC:ATI Radeon 3870HD Series,AMD Athlon X2 250 3,00GHz,DX10 2GB RAM 1GB Graf.Karta :roll:

EDIT (zener): uplne staci, kdyz to sem das jednou a ne 4x!!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 22:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zkontroluj ty teploty - treba pomoci programu Everest.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 23:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
na HD3870 si armu 2 tak jako tak moc neužiješ (kdyžtak vše na low a samozřejmě poslední patch), ani ten procesor nic moc, RAM málo (nedejbože pokud používáš 64bit W7)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 23:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Camazoo: Mam dost podobnou sestavu - jeste mozna o neco malo slabsi - a PES 2010 hraju naprosto bez problemu. A to mam taky W7 64bit.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: stř črc 14, 2010 08:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
zener: jasné, já píšu o armě 2 ;) , která je fakt hodně náročná na HW - po všech stránkách. Je třeba rozumně nastavit grafiku ve hře.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: stř črc 14, 2010 12:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Camazoo: Aha, tu hru neznam, tak nevim. Kazdopadne pokud mu to dela u vsech her, pak bude asi problem jinde. Uvidime, co napise na ty teploty...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: pon říj 03, 2011 07:47 
Ahojte mě se ARMA 2 seká spolu s Mafií 2 až po přechodu na W7 64bit...moje sestava vypadá takhle: AMD X2 6000+ 3.00GHz, 6GB RAM, HDD WD Caviar green(tuším) s 1TB pamětí, graf. karta 1GB ATi 4850 od gigabytu.
P.S: na W XP se to nesekalo! a ovladače grafiky sou nejnovější.
Díky za odpověd / radu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2011 11:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte lis 15, 2011 11:11
Příspěvky: 20
Víte co zkuste, normálně si otevřete ovladač od procáku a nastavte si větší frekvenci tím se vám zvětší FPS a hra se nebude lagovat.

_________________
Jedete na dovolenou? Tak je třeba mýt cestovní pojištění.
Hledáte půjčku? Klikněte na předchozí odkaz.
Hledáte informace o odškodnění úrazu? Tak neváhejte a klikněte na předchozí odkaz.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sekání her
PříspěvekNapsal: ned pro 10, 2017 16:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 17, 2017 15:52
Příspěvky: 37
to musí být přehříváním grafické karty... jinak by ti to restartovalo pc nebo tak něco

_________________
www.banan.cz webové stránky zdarma


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group