pcmark.info
http://pcmark.info/

Sekání her
http://pcmark.info/viewtopic.php?f=6&t=7460
Stránka 1 z 1

Autor:  fuky142martin [ úte črc 13, 2010 21:50 ]
Předmět příspěvku:  Sekání her

Mám takový problém,nedávno jsem přešel z Win XP na Win 7 :pal: .Jelikož jsem měl problém se sekáním her,např.Arma 2 :( .Hned jak jsem nainstaloval Win 7 tak jsem hru vyskoušel.Ale seká se dál :cry: .Ovladače graf.karty mám.A mám ještě problém např.při hraní World in Conflict nebo PES 10 :cry: .Když hraju asi 3min.,u PES 10 je to asi 5min.Tak se mi to sekne,jakoby se vypne obrazovka a objeví se:NO SIGNAL.A hned se to zas spustí,ale dělá to skoro pořád :cry: .Nevíte někdo,co s tím?Myslím,že je to přehřívání procesoru,nebo graf.karty,nebo zaprášením větráku,ale nejsem si jistý. MOJE PC:ATI Radeon 3870HD Series,AMD Athlon X2 250 3,00GHz,DX10 2GB RAM 1GB Graf.Karta :roll:

EDIT (zener): uplne staci, kdyz to sem das jednou a ne 4x!!!

Autor:  zener [ úte črc 13, 2010 22:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

Zkontroluj ty teploty - treba pomoci programu Everest.

Autor:  Camazoo [ úte črc 13, 2010 23:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

na HD3870 si armu 2 tak jako tak moc neužiješ (kdyžtak vše na low a samozřejmě poslední patch), ani ten procesor nic moc, RAM málo (nedejbože pokud používáš 64bit W7)

Autor:  zener [ úte črc 13, 2010 23:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

Camazoo: Mam dost podobnou sestavu - jeste mozna o neco malo slabsi - a PES 2010 hraju naprosto bez problemu. A to mam taky W7 64bit.

Autor:  Camazoo [ stř črc 14, 2010 08:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

zener: jasné, já píšu o armě 2 ;) , která je fakt hodně náročná na HW - po všech stránkách. Je třeba rozumně nastavit grafiku ve hře.

Autor:  zener [ stř črc 14, 2010 12:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

Camazoo: Aha, tu hru neznam, tak nevim. Kazdopadne pokud mu to dela u vsech her, pak bude asi problem jinde. Uvidime, co napise na ty teploty...

Autor:  Martinni [ pon říj 03, 2011 07:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

Ahojte mě se ARMA 2 seká spolu s Mafií 2 až po přechodu na W7 64bit...moje sestava vypadá takhle: AMD X2 6000+ 3.00GHz, 6GB RAM, HDD WD Caviar green(tuším) s 1TB pamětí, graf. karta 1GB ATi 4850 od gigabytu.
P.S: na W XP se to nesekalo! a ovladače grafiky sou nejnovější.
Díky za odpověd / radu

Autor:  bexiczek [ úte lis 15, 2011 11:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

Víte co zkuste, normálně si otevřete ovladač od procáku a nastavte si větší frekvenci tím se vám zvětší FPS a hra se nebude lagovat.

Autor:  drundur [ ned pro 10, 2017 16:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Sekání her

to musí být přehříváním grafické karty... jinak by ti to restartovalo pc nebo tak něco

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/