Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 04:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ubuntu a WPA wifi
PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 00:28 
Ahoj,
prosimvas nevite nekdo jak si mam zprovoznit wifi s heslem typu WPA v Ubuntu 10.04 (spoustene z USB klicenky)? Moje vybava: IBM thinkpad T42 a tenhle router http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-rout ... d71983.htm
Dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ubuntu a WPA wifi
PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 22:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Sifrovani wifi site (WPA) si musis nastavit v routeru. Klient (notebook - ubuntu) pak automaticky rozpozna dane sifrovani a pripoji se.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ubuntu a WPA wifi
PříspěvekNapsal: úte črc 20, 2010 10:49 
Nene na routeru mam nastaveno vsechno spravne, ale proste se mi to ubuntu nepripoji, vubec nehcapu proc, proste se to nejakou chvilku pripojuje a pak se mi zase objevi okno kde mam zadat heslo (a to zadavam urcite dobre)....
Prozatim jsem to vyresil tim, ze jsem nastavil kodovani WEP, s tim to funguje.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ubuntu a WPA wifi
PříspěvekNapsal: úte črc 20, 2010 14:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Aha, mam obavu, ze Tvoje sitova karta neumi sifrovani WPA. Zkus na routeru natvrdo nastavit starsi WPA(1), nikoliv WPA2 - pokud to tedy jde. To by snad mel notebook umet.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ubuntu a WPA wifi
PříspěvekNapsal: úte pro 14, 2010 16:41 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
spravne ... IBM thinkpad T42 neni kompatibilni s WPA2 ... WPA1 by melo jit.. ale zase proste tohle vsechno jsem nasel za 30 vterin na googlu (i s resenim) .... :lool:

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group