Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 05:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 17:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 18, 2010 17:35
Příspěvky: 2
Zdravím, jak už bylo zmíněno výše, mám problém s vytížením tohoto procesoru (Intel Core i7 720QM 1.6GHz).
Situace je takováto: normální stav vytížení se pohybuje od 10ti do 20ti procent. Ovšem nyní se pohybuje i kolem 80ti procent.
Nevím vůbec co to může způsobovat, použil jsem Ccleaner na čistění registrů a všeho možného, projel sem pc ESETem, přešel jsem z Firefoxu na Chrome, na ploše jsem udělal pořádek, z ICQ jsem přešel na QIP, stále se ale nemohu dočkat snížení vytížení...

Nevím zda-li to s tím souvisí, ale "proces" explorer.exe ma 42 000 kB. Co jsem se ptál přátel tak oni mají kolem 13 000 kB...

S pozdravem eCom.
Případné info dodám na požádání.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 18:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Jaký máš operační systém ? Zkus udělat screen z nějakého správce procesů. Taky je dobré zkontrolovat, co se ti vlastně spouští se startem systému.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 19:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
explorer.exe je proces co se ti stará o plochu.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 19:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 18, 2010 17:35
Příspěvky: 2
Sedlo píše:
explorer.exe je proces co se ti stará o plochu.

Ano, ale ja nechapu proc ma tolik kB kdyz mi pratele maji mene... a maji stejny os... ja mam win 7


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: pon črc 19, 2010 06:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
13MB se mi nezdá nějak moc, já mám 32MB, ale mám Xpčka

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: úte črc 20, 2010 08:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
explorer.exe neřešte, na 64bit windows to je trochu jiné. Operační paměť nemáš od toho abys ji měl volnou, ale aby byla využita.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s vytížením procesoru Intel Core i7 720QM
PříspěvekNapsal: pon srp 23, 2010 16:44 
Já mám stejnej procesor i os. explorer má 27mb, ale to teď neni důležité. Zkus si zobrazit úplně všechny procesy co ti tam běží a seřaď si je podle vytížení... A myslim tím opravdu všechny... Můžeš tam mít také nějaký virsu, který tvůj antivirus neodhalil


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group