Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 24, 2018 20:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: wifi na nb - nejde zprovoznit
PříspěvekNapsal: pon srp 02, 2010 12:10 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
ahoj muj kamarád má tenhle notebook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72369 ale mě se nedaří na něm zprovoznit wifi, na nb je na nálepce uvedena tahle wifi - Acer Nplify 802.11 b/g/n když instaluju ovladače z cd který k tomu bylo, tak se to nainstaluje ale wifi nefunguje, když stáhnu ovladače ze stránky výrobce, tak mi to píše u konce instalace něco jako že tam schází nějaký soubor, myslim že ipxNECO.exe (přesný název si nepamatuji a momentálně nemam možnost ho zjistit) nemáte prosim taky někdo zkušenost z instalací wifi u tohohle nb? prosím o rady zkušenější


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: wifi na nb - nejde zprovoznit
PříspěvekNapsal: pon srp 02, 2010 21:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A je wifi zapnute hardwarove? Hledej nekde na tele notebooku prepinac, ktery zapne/vypne wifi.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: wifi na nb - nejde zprovoznit
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 12:10 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
no je tam tlačítko na wifi, ale když ho zmáčknu tak se nerozsvítí, ale přece neni možný že by tam wifi nebyla, když je uvedena i na nb :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: wifi na nb - nejde zprovoznit
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 16:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Stahni a nainstaluj spravne ovladace (spravna verze OS) ze stranek zde
http://global-download.acer.com/Step5.a ... ory=DRIVER

Pokud se instalace nepodari, napis presne zneni chybove hlasky.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group