Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 17:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem se skype
PříspěvekNapsal: čtv srp 12, 2010 12:01 
:) :ot: pora´dte mi co dělat volaný mě přes skype neslyší , já jeho dobře

tato porucha se čas od času objevuje znovu děkuji.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem se skype
PříspěvekNapsal: ned srp 15, 2010 00:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A mikrofon Ti jinak (v jinych programech) funguje?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem se skype
PříspěvekNapsal: sob zář 18, 2010 16:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2010 16:05
Příspěvky: 4
Měl jsem stejný problém a když jsem se podíval do nastavení tak jesm zjistil že mi skype zjistil 4 mikrofony (což je samozřejmě hloupost můžou tam být maximálně 2 protože mám notebook takže je tam jeden integrovaný a druhý jsem měl strčený ve zdířce) Takže jsem tam ten mikrofon přepnul na nějaký funkční a už to běží.

Jinak taky tradiční problém je, že mikrofon máš strčený ve zdířce ale máš ho vyplý :-) už se mi taky povedlo.

PS: to že se to objevuje čas od času může být způsobeno tím že jsi skype zapnul v době kdy si tam neměl strčený mikrofon a on se automaticky přehodil na nějaký nefunkční.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group