Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 15:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Systémový disk
PříspěvekNapsal: stř zář 29, 2010 15:37 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
Zdravím,
přeinstaloval jsem Windows a mám menší problém s oddíly na discích.
Na jeden disk jsem instaloval systém (konkrétně na partition - c) tento oddíl mám označen takto

c - spouštěcí oddíl, stránkovací soubor, stav systému a primární oddíl

ALE

druhý disk (konkrétně jeho partition -d) se mi hlásí takto

d - systém,aktivní,primární oddíl

Jak je to možné? Windows jsou stoprocentně instalovány na c tak nerozumím jak ten druhý oddíl může být aktivní a ještě k tomu systém.
Půjde d formátovat? Co se stane když označím c jako aktivní v správci disků?
Děkuji za radu

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Systémový disk
PříspěvekNapsal: pát bře 25, 2011 15:10 
Prave se na to snazim, prijit.. smazal jsem puvodni oddil C: a D: s tady jsem nechal jak je.. Pri odstraneni prvniho oddilu C: se nejspis prehodi druhy oddil D: na poradi jako prvni. To pak pri formatu a instalaci noveho systemu na smazany oddil. A prepise se primarni D: na System :(( Zrovna koumam jak se tomu da vyhnout. Mozna partition magic neco vykouzli.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Systémový disk
PříspěvekNapsal: pát bře 25, 2011 15:26 
Obrázek


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Systémový disk
PříspěvekNapsal: pát bře 25, 2011 17:11 
tak jo odpovim si sam.. oddil je ted fyzicky oddilem #2 protoze se pri instalaci vytvoril jeste neformatovyny oddil #1 o velikosti 8MB, tudiz E: je oddilem #3. Ale porad nevim proc se tam nahraly spousteci soubory a prepsal se na systemovy.. POMOC!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group