Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: cpu not istalled
PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 21:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 19, 2010 21:46
Příspěvky: 1
Dobry den , muj problem je takovy ze nemohu hrat hry. Zhruba po pul hodine hrani se pc sam restartuje, pak se opet zapne a znovu okamzite restartuje, pote zustane zhruba 10. min vypnuty. Nyni se pred nebehnutim windows ukaze hlaska cpu fun not istalled. Obvykle jsem problem resil reistalaci windows, nyni bohuzel reinstal nepomohl. Ma sestava je Intel Pentium 4 550, MSI-7028 ( Cipset i915P/i915G) , NVIDIA GeForce 6800 ultra (podtaktovana) , 2,0GB ram , win xp profesional. Skousel sem googlit ale nic sem nenasel tak prosim vas jestli jste se stim nikdo nesetkal . Jestli ano jak jste ho vyresil.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cpu not istalled
PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 19:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A funguje ti vůbec větrák na procesoru?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: cpu not istalled
PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 06:28 
Omlouvam jse za necinost byl jsem v praci. Vetrak na procesoru my funguje aspon podle Speedfanu. Je to arctic freezer 7. A nasel sem puvodni chybovou hlasku ktera predchazela one cpu fun not installed. Je to takhle Warning !!! The previous performance of overcloking is failed, and the system is restored to the defaults setting. Please press any key to continue... snad bych jen dodal ze jsem procesor nikdy nepretaktoval.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group