Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob led 16, 2021 09:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Obnova dat od společnosti Datahelp. Neriskujte nevratnou ztrátu dat a svěřte je profesionálům.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HDD error
PříspěvekNapsal: sob lis 06, 2010 14:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob lis 06, 2010 14:29
Příspěvky: 1
Dobrý den,
včera jsem si koupil nové pc(LYNX MS VP10 Premium Game) s win7 home premiumm 32bit.
Hned jsem si tam nainstaloval Win7 Ultimate 32bit, ale cracknuté..
Pak jsem je zkusil aktivovat, restartoval jsem PC a naběhla mi hláška
"A disk error occured Press ctrl+alt+del for restart"
samozřejmě ctrl alt del nejde a když pc netvrdo vypnu a násladně zapnu, objeví se hláška znovu a nic s tím nejde dělat.

Do mechaniky jsem vložil DVD s originálním Recovery diskem pro home premium a zase vyskočí stejná hláška.
Neví někdo, co s tím...?
Potřebuji co nejrcyhleji PC zprovoznit...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: HDD error
PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 12:43 
mam stejnej problém, jen se mito stává tak, že pc běží a po cca 20 minutách zamrzne. někdy dřív někdy dýl, ale po restartu (natvrdo) seobjeví stejná hláška - a disc read error occured - press ctrl+alt+del to restart. to samozřejmě nefunguje takže musim pc natvrdo vypnout a když ho zapnu za zhruba 10-15 minut tak normálně naběhne, dokud zase nezamrzne a tak pořád dokola. občas se spustí nástroj obnovení systému a pak to nějakej čas neblbne..... myslel sem že to bude diskem, tak sem objednal nový hdd, ale tam je to úplně stejný... nevíte někdo co s tím??


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: HDD error
PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 21:35 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zkus ho pripojit jako slave.... jestli budes moct prochazet data tak je disk v poradku.. pak by to mohla byt poskozena MBR tabulka .. dej vedet jak jsi dopadl s tim "SLAVE" resenim

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group