Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte říj 16, 2018 02:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dotaz na ovladač zvukovky
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 13:42 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 14, 2010 13:22
Příspěvky: 2
Ok zdravím a mám podobnej problém potrebuju rozchodit starej comp a nemuzu najít ovladač zvukovky přikládám obrázek z Everestu-dík za pomoc .Petr


Přílohy:
comp.zip [60.54 KiB]
351 krát
comp.zip [60.54 KiB]
366 krát
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na ovladač zvukovky
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 14:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1093

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na ovladač zvukovky
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2010 18:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 14, 2010 13:22
Příspěvky: 2
Díky moc už to maká...Ještě jednou díky!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na ovladač zvukovky
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 17:10 
Ahoj máím trošičku problém,včera jsem si stahnul system mechanic proffesional a projel sem celej komp,program si vyzadoval restrart,ale nesel ukoncit jeden program,tak sem ho ukoncil rucne,mam pocit ze byl od zvukovejch kodeku,nebo nevim ,protoze od restartu mi vubec nejde zvuk,ani systemovej...Ale pokavad to testuju v diagnostice rozhrani tak mi zvuk hraje ze vsech portu kromě SB Live!Audio(2040)...Prosim nevite co s tim ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group