Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 16:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AIRLIVE WN-200R
PříspěvekNapsal: čtv pro 09, 2010 16:37 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv pro 09, 2010 16:28
Příspěvky: 1
Dobry den mam maly problem mam wivi router AIRLIVE WN-200R a vubec my nejde z neho signal do pocitače pres kabel vlastne nejde ani signal primo do routeru kabel kdyz dam rovnou do pocitace tak jde internet normalne.
zkousel sem ho resetovat ale tlacitkem to nestaci chtel bych zkusit prehrat fimware novy mam ale nevim jak ho tam dosta muzete my nekdo prosim poradit moc dekuju


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AIRLIVE WN-200R
PříspěvekNapsal: čtv pro 09, 2010 22:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Podle toho, co pises, predpokladam, ze jsi router vubec nenastavoval...? Je nutne jej nastavit aby fungoval tak, jak chces.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AIRLIVE WN-200R
PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 16:26 
Ahoj mám problém taky s routerem AirLive WN-200R prostě se nemůžu dostat do jeho nastavení dám normálně do počítače ip adresu 192.168.1.5 masku 255.255.255.0 a do vyhledávače dám 192.168.1.1 a prostě to nenajíždí prosím kde je chyba děkuji za odpověď :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AIRLIVE WN-200R
PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 03:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Restartuj router do tovarniho nastaveni - dlouhym podrzenim resetu (cca 10 sekund). Tim by se melo obnovit torvarni nastaveni a Ty by ses mel dostat do webove konfigurace.

Je taky mozne, ze mas nejakou upravenou verzi. Obcas jsem takove upravy videl. To pak musis nastudovat dodany manual.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AIRLIVE WN-200R
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 07:20 
Dobrý den. Mam problem s nastavenim wn-200R. Skype naskoči ale v prohližečí žadnou stranku neotevře. Pomužte prosím. Diky.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group