Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob čer 23, 2018 16:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)
PříspěvekNapsal: pát dub 14, 2006 08:50 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
K nainstalování CCC je třeba Microsoft.NET Framework, který si můžete stáhnout tady na fóru v sekci ovladače.

ATI Catalyst 6.11 (ovladač + CCC + WDM) ke stažení zde:
ATI Catalyst 6.11 (ovladač + CCC + WDM)- DOWNLOAD

ATI Catalyst 6.10 (ovladač + CCC + WDM) ke stažení zde:
ATI Catalyst 6.10 (ovladač + CCC + WDM)- DOWNLOAD

ATI Catalyst 6.9 (ovladač + CCC + WDM) ke stažení zde:
ATI Catalyst 6.9 (ovladač + CCC + WDM)- DOWNLOAD
velikost: 35MB

ATI CATALYST 6.7 WHQL Drivers For Windows 2000/XP x32/64-bit si můžete stáhnou na stránkách ATI:
https://support.ati.com/ics/support/def ... tionID=640

Verze ATI Catalist 6.6 již nepodporuje karty karty z řad Radeon 7x00, 8500, 9000 a 92x0 ! Pokud vlastníte některou z těchto karet, můžete použít

ATI CATALYST 6.6 WHQL Drivers For Windows 2000/XP x32/64-bit si můžete stáhnou na stránkách ATI:
https://support.ati.com/ics/support/def ... lderID=293

ATI Radeon ovladače Catalist 6.4 můžete stahovat zde:
ATI Catalist-6.4+CCC+WDM-DOWNLOAD
velikost: 35MB

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne stř led 24, 2007 11:04, celkově upraveno 14

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 10:31 
mam 9800 a seka se mi hitman jakej ovk.?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: driver
PříspěvekNapsal: ned říj 29, 2006 15:05 
Čau, mám Radeon X800 GTo a verzi ovladače mám 8.291.0.0 měl bych nainstalovat 6.9?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: driver
PříspěvekNapsal: ned říj 29, 2006 15:49 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Matttwoo píše:
Čau, mám Radeon X800 GTo a verzi ovladače mám 8.291.0.0 měl bych nainstalovat 6.9?

nevím zrovna co to tvoje označení znamená za verzi, ale pokud sis ovladače instaloval dřiv než v září tak máš starší verzi než 6.9 a u tvé karty budou zřejmě nejlepší nejnovější ovladače, tudíž aktualizace je asi dobrý nápad :)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: driver
PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2006 20:42 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 01, 2006 19:32
Příspěvky: 46
Bydliště: BRNO CITY
PCMark píše:
Matttwoo píše:
Čau, mám Radeon X800 GTo a verzi ovladače mám 8.291.0.0 měl bych nainstalovat 6.9?

nevím zrovna co to tvoje označení znamená za verzi, ale pokud sis ovladače instaloval dřiv než v září tak máš starší verzi než 6.9 a u tvé karty budou zřejmě nejlepší nejnovější ovladače, tudíž aktualizace je asi dobrý nápad :)


podle toho značení co píše Matttwoo, je to ovladač ve verzi 6.9

pokud chceš, použij poslední verzi 6.10 originálních ovladačů

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1508


nebo upravené DHzer0point Catalyst 0.69

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1497


nebo upravené Omega Drivers 3.8.291 (Catalyst 6.9)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1492

_________________
Intel, Gigabyte, Patriot, Toxic. Audigy, Chieftec, Thermaltake....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 04, 2006 22:20 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 01, 2006 19:32
Příspěvky: 46
Bydliště: BRNO CITY
ještě dodám XG WarCat drivers (moded catalyst 6.9)

http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=158&Itemid=1

_________________
Intel, Gigabyte, Patriot, Toxic. Audigy, Chieftec, Thermaltake....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 23, 2006 19:58 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 01, 2006 19:32
Příspěvky: 46
Bydliště: BRNO CITY
a máme tady od 16.11.06 další ovladače :mrgreen:

ATI Catalyst 6.11 Display Driver (32-bit)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1518



a modifikovaný XTreme-G WarCat 6.10

http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=784&Itemid=1

_________________
Intel, Gigabyte, Patriot, Toxic. Audigy, Chieftec, Thermaltake....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 08, 2006 14:16 
Cus chtěl jsme ze zeptat kde stáhnu ovladaš Omega na Radeon 9000
kdyžtak mi napište ma Mr.Boban@gmail.cz díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 08, 2006 17:03 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Mr.Boban píše:
Cus chtěl jsme ze zeptat kde stáhnu ovladaš Omega na Radeon 9000
kdyžtak mi napište ma Mr.Boban@gmail.cz díky


http://www.omegadrivers.net

btw. uz si nekdy slysel o googlu?

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 00:20 
Mam radeona 9600 jakej je nejlepší ovladač pro něho ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 09:08 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
mě se pro něj osvědčily po výkonové stránce omegy 5.4, pokud by byl v nějaké hře s nima problém tak pak nainstaluj nejnovější drivers

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 27, 2006 15:02 
Dobrý den,včera jsem změnil starou grafickou kartu na kartu Radeon 9550,vyskytl se ovšem problém - pokaždé když zapnu jakoukoli náročnejší hru,do 1 minuty se mi buď hra vypne a napíše se mi,že došlo k chybě s grafickým ovladačem,nebo se mi na monitoru ukáže No Singal a musím zrestartovat Pc.Nainstaloval jsem ovladač který byl v obalu s kartou ale to nepomohlo tak jsem si ze stránky ATI nainstaloval ovladač který doporučují ale taky nic nezabralo.Pokud víte čím je to způsebeno nebo jaký ovladač bych měl vyskoušet,napište zde prosím.Předem děkuji.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 18:05 
Zdarec mam grafiku Asus Extreme AX800XT/2DT 256mb,PCI-E
a vůbec nemam páru co na to mam rvat za ovladače nevite nekdo pls?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 18:21 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
třeba catalisty 6.1, odkaz na stažení najdeš v prvním příspěvku

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 20:42 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
Anonymous píše:
Dobrý den,včera jsem změnil starou grafickou kartu na kartu Radeon 9550,vyskytl se ovšem problém - pokaždé když zapnu jakoukoli náročnejší hru,do 1 minuty se mi buď hra vypne a napíše se mi,že došlo k chybě s grafickým ovladačem,nebo se mi na monitoru ukáže No Singal a musím zrestartovat Pc.Nainstaloval jsem ovladač který byl v obalu s kartou ale to nepomohlo tak jsem si ze stránky ATI nainstaloval ovladač který doporučují ale taky nic nezabralo.Pokud víte čím je to způsebeno nebo jaký ovladač bych měl vyskoušet,napište zde prosím.Předem děkuji.

Asi se přehřívá. Pokud to zvládneš, zkontroluj usazení chladiče (před složením mázni teplovodivou pastu) a zkontroluj, jestli funguje větráček. Jinak je to na reklamaci.

_________________
Zdenek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 15, 2007 11:50 
mam Ati Radeon 9800 , jaky by jste doporucily pls ovladace? :) kuju


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ati radeon x 1560 pro-problém s ati catalistem
PříspěvekNapsal: sob úno 17, 2007 10:45 
mam ATI RADEON x 1650 pro-při spuštění hry,nebo chci-li spustit control center,napíše mi to že v aplikaci CLI application došlo k problemu a je třeba ho ukončit.Proč to dělá???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: GRAFIKA
PříspěvekNapsal: čtv bře 01, 2007 13:06 
mam grafiku RAGE 128 PRO AGP 4X TMDS aky ovladac by ste mi k nej poradili?? :) pls uz som ich stiahol veeeela a nic stale pise ze uz su novsie (pripadne ani install nepusti) pritom su to iba z winu (kedze nebolo cd) a stale nic pls help


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Vhodný ovladač na ATI Radeon 1100 Xpress?!
PříspěvekNapsal: čtv bře 01, 2007 20:47 
AHojte, prosím pomozte, či poraďte. Mám výše zmíněnou grafiku a nechce mi s ni spolupracovat jedna hra(NFS-MW). Vyřešil by to jiný ovladač?!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 13:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv lis 22, 2007 13:38
Příspěvky: 2
prosym vás o radu nainstaloval sem si hru Titan quest a nemam tam shadery(stiny) a nesviti my tam slunce.Pučil sem to kamošovi a naonstaloval to a ma tam shadery(stiny) a taky slunce nwm proč mě to nejde prosým poradte. diKy :cry: :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group