Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon kvě 21, 2018 08:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: úte pro 21, 2010 21:30 
Ahojte,

chtěl bych se zeptat, jak mám připojit staré nepoužívané domácí kino k PC. Je to DVD-Přehrávač s vestavěným zesilovačem. Mám k němu připojené 5+1. Nevím však jak to připojit k PC. Chtěl bych to normálně přes jack 3.5 mm. Jde na to vyrobit nějaká redukce nebo něco? :)
Předem děkuji za odpovědi.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: úte pro 21, 2010 21:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A jake ma ten zesilovac (DVD) vstupy?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: úte pro 21, 2010 21:51 
no normálně na cinche, a reproduktory zapojím přes káblíky do svorek
je to starší domácí kino, chci ho využít jen jako přehrávač mp3 z CD a jako reproduktory k PC


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 16:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pak Ti staci obycejny kabel, neco jako toto.
http://www.ppelectronic.cz/zbozi/audio- ... cinch-1-5m

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: pát pro 24, 2010 22:23 
Zdarec, mam dotaz mam domaci kino 5.1 a mam ho propojene s PC pres 2x cinch - jack 3,5 . Ale v PC me hraje jenom 2x predni repro + subwoofer. Proc ? Chcu 5.1 zvuk a ne 2.1 :-(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: sob pro 25, 2010 20:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Co cinch, to jeden kanal. To 3,5mm jack, to dva kanaly. Takze pokud chces mit opravdovy 5.1 zvuk, potrebujes 3 jacky, resp. 6 cinchu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domácí kino, připojené k PC
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2011 17:47 
Zdravim mám podobný dotaz, existuje nějká redukce nejspíš i se zapojením do sítě pro reproduktory? Já mám totiž asi 4 repráky a 1 subwoofer ale všechno je to jen na kabílky do svorek... chtěl bych to zapojit do PC (dříve se to všechno píchlo do DVD přehrávače ale ten už nemám a zbylo mi jen repro)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group