Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 18, 2018 20:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ovladač grafické karty asus AH3650 hlásí chybu a nefunguje
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 18:17 
Prosím o pomoc mám grafiku ASUS AH3650 SILENT 512mb.Operační systém Windows 7 Home. At již naistaluji cokoliv i ovladače ze stránek výrobce přímo pro mou kartu tak po restartu nic....není nainstalovaný ovladač. Ve správci zařízení je akorát hlásí chybu kod 43. Prosím poradte co s tím jsem již zoufalá. Díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladač grafické karty asus AH3650 hlásí chybu a nefunguje
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 20:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Tady si stahni ovladace - staci jenom vybrat svoji grafickou kartu a operacni system a je to.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladač grafické karty asus AH3650 hlásí chybu a nefunguje
PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 00:00 
Děkuji tady jsem již ovladač stáhla přímo pro mou kartu i operační systém, ale grafika stále hlasí chybu. Je to fakt už hodně divné. Není nějaký převaděč který mi ovladač převede z XP na Win7? Díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group