Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv čer 21, 2018 03:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: úte led 11, 2011 21:06 
Zdarec prosím o pomoc.Kopupil jsem si repro znacky Genius 5050. A nejede mi to na 5.1 kanal.. nevim jak to mám zapojit aby to šlo mám desku msi k9n neo v2 a je tam integrovaná zvukovka.. kazdy debil by poznal ze to má zapojit podle barvy jacku. ale já mam jine barvy nez jsou ty jacky..prostě si s tím nevím rady..je tady nekdo kdo by mi pomhl diky.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: stř led 12, 2011 00:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Podivej se do manualu, je to tam jednoznacne popsane. A podle manualu by to melo mit i standardni barevne oznaceni, takze by to melo byt bez problemu.

Pokud nemas manual, muzes ho stahnout zde. Stranky popisujici audio konektory jsou pak 12 a 28 (anglicky)
http://download1.msi.com/files/download ... 69v1.0.zip

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: stř led 12, 2011 16:54 
jojo zapojil jsem ale nejede mi woofer...ale zase jede nejak moc central.. a v manualu to neni nejak moc popsane.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 00:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To je ale uz problem softwaru (ovladacu) a ne zakladni desky nebo zapojeni.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 10:26 
jj tak diky tedsa a nevis kde bych je mohl stahnout..? předem dik.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 16:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Ovladace stahnes tady http://www.msi.com/product/mb/K9N-Neo-V ... div=Driver

Ale spis to bude ve spatnem nastaveni systemu. Jaky mas operacni system?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 18:27 
ja mam windows 7 ultimate. ale zkousel jsem to nejak nastavit lae nepomohlo..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 18:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Nainstaluj si ovladace primo od Realteku (pokud uz nemas) a jdi do ovladacich panelu, kde bys mel videt ikonu "Spravce zvuku Realtek". Tam muzes otestovat jednotlive reproduktory.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 20:33 
jo diky je to super..vsechno jede az na zadni pravy reproduktor..zkousel jsem to nejak nastavit ale nereaguje.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: čtv led 13, 2011 21:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zrejme bude problem nekde v kontaktu. Nevypadl Ti kabel z reproduktoru apod.? Zkontroluj vsechna zapojeni kabelu, popr. zkus prohodit treba zadni levy za zadni pravy, jestli to funguje.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém se zapojením repro.
PříspěvekNapsal: pát led 14, 2011 16:29 
nene problem neni ani v zapojeni ani v tom ze by nefungovala prroste nejde..nevim proc:D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group