Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 11:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Generate Cycle Algoritmus - PROBLEM
PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 07:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Ahoj.. potreboval bych zjistit nejaky algoritmus (o programovaci jazyk ani tak nejde, budu to pak prekopavat do PHP,C++, PERL nebo Bash.. je mi to fakt sumak jde mi ciste o "napad" na ktery nemuzu prijit), ktery by postupne generoval vsechny ascii znaky a jejich kombinace..

cili uvedu priklad: a,b,c,d,e,....., aa,ab,ac,ad, .... aaaaa,aaaab,aaaac, .... aaaaaaaaa,aaaaaaaab,.....

ta funkce by pak mela prebirat parametry kolik "kombinaci" bude mit zacatek a kolik konec... cili treba generateASCII(1,5) takze by to generovalo kombinace: a,b,c,d.... az aaaaa,aaaab,aaaac,.... atd.. nejde jen o stringy (ale vsechny ascii znaky, toto bylo pouze pro nazornou ukazku) ...

Furt premyslim a googlim ale zatim nic.. tak jsem to hodil aspon i sem, treba se s tim nekdo uz pral nebo nekoho napadne neco :-)

diky :prayer:

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Generate Cycle Algoritmus - PROBLEM
PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 12:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Kód:
<?php
   header("Content-Type: text/plain; charset=utf-8");
   
   function vypis($prefix, $vnoreni) {
      for ($i=97; $i<123; $i++) {
         echo($prefix . chr($i) . "\n");
         
         if ($vnoreni > 0) {
            vypis(chr($i) . $prefix, $vnoreni-1);
            echo("\n");
         }
      }
      
      echo("\n");
   }
   
   vypis("", 3);
?>


Ukazka vysledku na
http://dev.youcan.cz/calg.php

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Generate Cycle Algoritmus - PROBLEM
PříspěvekNapsal: čtv led 20, 2011 12:56 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
no to prave neni to co jsem presne potreboval... jde mi vlastne v principu o to sehnat brute-force algoritmus... ale neni to primo bruteforce... ale pracuje na podobne bazi....
vypis programu musi byt nasledujici:
Kód:
.. prvni znak ascii code
...
a
b
c
d
e
f
g
....
... az posledni znak ascii code
...
aa
ab
ac
ad
...
ba
bb
bc
...
zz
.. az posledni kombinace dvou ascii znaku
..
aaa
aab
aac
..
kaa
kab
kac
...
kxa
..
kxb

...
zzz
atd ... az posledni kombinace tri ascii znaku


EDIT_1: a program by mel automaticky pokracovat od definovaneho poctu kombinace (=y;) az do nadefinovaneho poctu kombinaci (=x;)

fce(y,x);


ukazuji to pouze na abecede.. ale ve stringu se budou vyskytovat i zanky + + - * / # & @ { } \| ( ) '!" § -._?, atd

je to jiz jasnejsi???

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group