Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TravelMate 4060 windows 7 HELP!
PříspěvekNapsal: pát led 28, 2011 19:49 
Dobrý večer,
mám docela závažný problém. Na svém ntb, (Acer Travelmate 4060), mám windows xp, a rád bych windows 7. Na internetu se ale nemohu dohledat ovladaču, které by byly kompatibilni s windows 7. Pomuzete mi ? Predem diky.

Komponenty:
základní deska Intel Alviso-G i915GM
Grafická karta Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family
Intel 82801FBM ICH6-M - High Definition Audio Controller
Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection

Kdyby bylo potreba jeste neco, poskytnu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TravelMate 4060 windows 7 HELP!
PříspěvekNapsal: pát led 28, 2011 21:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
O ovladace bych se moc nebal, Windows 7 bude mi pravdepodobne vetsinu (vsechny) primo v sobe, popr. se automaticky stahnou z Windows Update.

Spis mam obavu, jestli Ti tam Win7 vubec pujde, je to hodne stary stroj. Co je to za konfiguraci?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TravelMate 4060 windows 7 HELP!
PříspěvekNapsal: pát led 28, 2011 22:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát led 28, 2011 20:59
Příspěvky: 1
zener píše:
O ovladace bych se moc nebal, Windows 7 bude mi pravdepodobne vetsinu (vsechny) primo v sobe, popr. se automaticky stahnou z Windows Update.

Spis mam obavu, jestli Ti tam Win7 vubec pujde, je to hodne stary stroj. Co je to za konfiguraci?


Diky za odpoved.. :) Windows 7 mi tam jde v pohode, ale ze by si je sam ty ovladace nasel, to ne... Take jsme si to myslel, ale nenasel si je. Respektive nejake ano, ale ovladac pro bezdratovku ne, a jinak ty zakladni jako grafika, apod.. ano. Akorat zvukovka se tvarila jako ze ovladace jsou dostupne, ale zvuk nesel.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group