Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 02:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Černá Obrazovka
PříspěvekNapsal: pát úno 04, 2011 11:42 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj, mam problém. Vysával jsem pc od prachu. Vyndal jsem grafiku vysál jsem port a zase zasadil grafiku. po zapnutí mi nenaběhne monitor. Myslíte že by pomohl reset biosu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Černá Obrazovka
PříspěvekNapsal: ned úno 06, 2011 19:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned úno 06, 2011 18:32
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha
Jestli si jen vyndal a zandal grafiku, tak se nemohlo nic stat - teda pokud si to neprovadel za behu pocitace.

Spis si myslim, ze si drbnul do neceho jinyho :?

Neprepojil si monitor do jineho konektoru? nektere grafiky maji dva..
Zasunul jsi ji spravne?
Nektere grafiky maji i i napajeni - nezapomel jsi ho vratit zpet?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Černá Obrazovka
PříspěvekNapsal: ned úno 06, 2011 20:42 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Nn, monitor jsem zapojil správně. A PC jsem samozřejmě čistil vyple. Opravdu jsem jen vyndal a zase zandal kartu, tak jak byla a to vše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Černá Obrazovka
PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 19:09 
Ahoj, možná by mohla vadit statická elektřina, mohla vzniknou v adaptéru na grafice nebo kabelu, zkus to něčím otřít, něčím, co hlavně nevytvoří statickou el.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Černá Obrazovka
PříspěvekNapsal: ned bře 13, 2011 15:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
a mas zapojenej kabel z monitoru do spravneho vystupu na GK?

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group