Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: propojeni notebook s lcd
PříspěvekNapsal: čtv úno 10, 2011 23:25 
dobry den.potrebuji poradit jak nejlepe propojit...mam NOTEBOOK http://www.alza.cz/acer-aspire-5334-334 ... 185675.htm a LCD http://www.volak.net/detail.php?m=3&s=6&dzn=66&dzb=2191 dekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: propojeni notebook s lcd
PříspěvekNapsal: pát úno 11, 2011 02:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Idealni spojeni je pres HDMI, ktere umi obraz i zvuk v jednom kabelu. Bohuzel tento vystup Tvuj notebook nema.

Televize ma vsak D-Sub (VGA) vstup, jedna se o klasicky vystup na monitor (projektor), ktery notebook obsahuje. Bohuzel se prenasi jen obraz, nikoliv zvuk.
http://www.alza.cz/hq-kabel-propojovaci-vga-d70491.htm

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: propojeni notebook s lcd
PříspěvekNapsal: pát úno 11, 2011 07:18 
ok diky a ten zvuk se da pak propojit nejakym dalsim kabelem???myslim necim jako jack a xcinch...jsem v tom docela laik,tak diky moc za kazdou radu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: propojeni notebook s lcd
PříspěvekNapsal: pát úno 11, 2011 12:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Ano, presne tak. Ona je to docela i vyhoda, ze je to oddelene. Zvuk pak lze pripojit treba k hi-fi vezi, ktera ma mnohem lepsi zvuk nez TV.

Jde o to, jake ma televize vstupy, ale predpokladam, ze klasicke cinche by mit mela (cerveny a bily). Pak na zvuk pouzij tento kabel.
http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-audio-3-d70547.htm

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: propojeni notebook s lcd
PříspěvekNapsal: pát úno 11, 2011 20:13 
:smil: diky,uz to mam a funguje to...akorat zvuk jsem pustil pres repraky... :smil:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group