Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 17:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TV s PC
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 13:46 
Dobrý den.
Máme SAMSUNG LE 40 C 650 (LE40C650)
http://www.usetrite.cz/index.php?producer=SAMSUNG&model=LE+40+C+650+(+LE40C650+)&action=shind001&product=57167
Je tam i internet, tak sme si koupili Router s Wifi (TP-LINK WR741ND) teď máme přes kabel propojenou PC a TV. A chtěl bych to udělat tak, přes internet, abych třeba spustil film na PC a šel se dívat na TV. Radu jako: Použi USB nechci ;) Chci přenášet přímo z PC do TV. Děkuji za radu . :)

EDIT (zener): upraven nefunkcni odkaz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV s PC
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 14:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A co je tedy Tvym cilem? Pokud mas propojenou televizi s pocitatem kabelem, musi Ti to jit.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV s PC
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 14:22 
no mě to práve nic v All Share nezobrazí, mám stáhnutý i Samsung PC Share Manager


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV s PC
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 14:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Problemu tam muze byt vic, jde o to, v jake fazi to nejde. Dostane se TV na internet? Je spravne nakonfigurovana sit?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV s PC
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 14:52 
na TV normálně chodím na Youtube, a na PC taky.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV s PC
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 17:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
V tom pripade bude problem nekde v PC, resp. tom softwaru. Zkus povypinat firewall atd. Jestli to nejaky program neblokuje.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV s PC
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 10:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 11, 2011 10:08
Příspěvky: 2
Jj, firewall mi taky takhle blokoval připojení televize. Podle mně je stejně ale nejednodušší připojit TV k počítači přes kabel..

_________________
Každý jistě uvítá optické kabely a také rozvaděče vysoké kvality za super ceny.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group