Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 13:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: potiže při zapojeni sítě s routerem
PříspěvekNapsal: sob říj 21, 2006 22:34 
Zapojil jsem a nakonfiguroval vse jak popsano v clanku Zapojení počítačů do sítě přes router (směrovač), vse funguje vcetne ping a internetu pro oba pocitace, ale z PC1 na PC2 mi to hlasi: probíhá pripojeni a chce to uzivatelské jmeno a heslo.

opacne to funguje bez problemu. Firewall je vypnutý,sdíleni nastavené stejne na obou PC

dekuji za radu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 08:01 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
stejna verze win?
Home nebo prof...
SP2?

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 11:44 
maestro píše:
stejna verze win?
Home nebo prof...
SP2?


stejná verze win XP profes. SP 2. Před tím jsem sdílel internet přes jeden z počítačů a jelo to oboustranně


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 11:47 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
tak nevim, treba na nekdetem z pc je vice uzivatelu a nektery ma nastavene rozsirene sdileni.
:)
v tomhle pripade nevim.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 11:52 
maestro píše:
tak nevim, treba na nekdetem z pc je vice uzivatelu a nektery ma nastavene rozsirene sdileni.
:)
v tomhle pripade nevim.


na obou pc je více uzivatelů a rozsirene sdíleni je nastaveno na obou


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 11:56 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
aha, tak zapni jednoduche sdileni na obou.
pak by to nemelo vyzadovat prihlaseni.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 23, 2006 19:20 
maestro píše:
aha, tak zapni jednoduche sdileni na obou.
pak by to nemelo vyzadovat prihlaseni.


jediné co se změnilo je, že v okně pro přihlášení do druhého počítače za uživatelským jménem je /guest


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 23, 2006 19:58 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
tak neivm :)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 23, 2006 20:07 
maestro píše:
tak neivm :)


hm :cry:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 23, 2006 22:03 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
k sdileni dat pouzij FTP server.

http://www.cerberusftp.com/

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 24, 2006 08:44 
maestro píše:
k sdileni dat pouzij FTP server.

http://www.cerberusftp.com/


všechno se to vyřešilo tak nějak samo. Spustil jsem konfigurátor malé domácí sítě a nastavilo se to samo. Ale kde bylo to chybné nastavení to nevím. Myslím si, že je někde ještě centrální povolení sdílení, ne jenom povolení jednotlivých složek, tiskáren atd.

nevíš ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 24, 2006 11:42 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
aha, kdyz si otevres nastaveni sitoveho adapteru tak tam je moznost nainstalovani/odinstalovani sdileni v siti win.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group