Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 15:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 11:00 
Zdravím.Mám stejný router SMC a taky stejny problem jak kolega na začátku tematu.Dokonce i internet.Dostal jsem se do nastavení routeru a tam kde se dá klonovat IP tak je tabulka--nahoře Host Name a dole nějaká adresa,když dám Clone tak se adresa změní a po restartu nejde net ani na mém pc.Poradte prosím.Žena už mě otravuje 1/2 roku..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router
PříspěvekNapsal: sob bře 26, 2011 23:47 
UPC ma nejednodusi reseni zapojeni internetu pres router. NEmusi se nastavovat router. Jen staci vse zapojit a restnout modem.Nic vic


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: s
PříspěvekNapsal: ned čer 05, 2011 19:19 
jak se mam dostat do konfigurace routru?pls


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router
PříspěvekNapsal: pon čer 06, 2011 12:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
rapskate: To zavisi na typu (modelu) Tveho routeru. Nejlepsi je se podivat do manualu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router
PříspěvekNapsal: pát čer 17, 2011 14:07 
Dobrý den. Potřeboval bych nutně poradit. Mám interent od UPC a doma stolní počítač a notebook. Už mě nebaví pořád přepínat kabel z notebooku do stolního. Asi by to šlo řešit pomocí wi-fi routeru, ale teď jsem dostal od kámoše router D-Link DI-604. Dostal jsem se po chvíli nervů do konfigurace routeru, ale nevim jak postupovat dál? Prosím poraďte jak ten to router nastavit.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router
PříspěvekNapsal: pát čer 17, 2011 14:14 
Tak už jsem to vyřešil. Skusil jsem ještě jednou resetovat router a pak po připojení resetoval jsem modem a vše už funguje :) I bez nastavování routeru :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group