Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 08:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AMD 6970-novy bios ,vase skusenosti ,hry,nastavenia,proste a
PříspěvekNapsal: ned bře 06, 2011 14:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 26, 2010 23:11
Příspěvky: 3
ahojte chcel by som sa spytat hravam bad company 2 mam amd 6970 a po 10 minutach hra slape ale otacky ventilatora raz stupnu na par sekund a potom klesnu keby aspon sa drzala na na urcitom stupni ci to koli tomu ze je referencna ,a mam este otazku novsi bios na amd 6970 nieje ja mam 0.13.008.000.009.039303.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD 6970-novy bios ,vase skusenosti ,hry,nastavenia,proste a
PříspěvekNapsal: pon čer 06, 2011 18:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mam to iste a este mam proble s kartou a sice ked prepnem kartu na PERFORMANCE s hardwerovym tlacitkom na karte
nic sa na monitore nezobrazi. Ked to prepnem spet na SILENCE ide v pohode. Mas s tym tiez problem. Neviem ako to spravit.
Zeby vadny kus. Mam VGA MSI R6970 Lighting


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD 6970-novy bios ,vase skusenosti ,hry,nastavenia,pros
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 16:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte čer 14, 2011 16:23
Příspěvky: 4
Sagi27 píše:
Mam to iste a este mam proble s kartou a sice ked prepnem kartu na PERFORMANCE s hardwerovym tlacitkom na karte
nic sa na monitore nezobrazi. Ked to prepnem spet na SILENCE ide v pohode. Mas s tym tiez problem. Neviem ako to spravit.
Zeby vadny kus. Mam VGA MSI R6970 Lighting


Ahoj,Sagi27 rad by som s tebou pokecal na skype aj ja mam AMD 6970(referncnu) ale predstav oval som si to inak a pomaly zacinam lutovat ze som nekupil GTX 580.Ja neviem ci to moze byt ale volako sa mi to nezda sak aj procesor mam novy Corei7 2600 ale ja neviem co ta graficka robi.Ak budes mat zaujem tak odpis.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group