Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 23, 2018 16:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapínání počítače
PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 18:57 
Ahoj, vysktl se mi problém. Popravdě nevím, jak dlouho to dělá - nevzpomínám si, jen vím, že to začalo tím, kdy přešel počítač do spánku nešel zapnout, musel jsem ho nejprve ypnout a pak teprv zapnout. Jenže teď... třeba týden šlape nádherně, zapnu ho bez problémů, ale pak si "dupne" a začne stávkovat... zapnu, všechno jede, nabootuje OS, ale obraz nikde, třeba na po desáty ho zapnu a jede to krásně. Nebo pak ještě dělá to, že když ho zapnu, tak se jen roztočí větráky, na základní desce jen svítí diody a já se mohu stavět třeba na hlavu.. vypínám, zapínám a třeba na po šestý to jde... Strávil jsem už dny na googlu, dny přehazováním HW, kontrolování, zkoušel jsem reinstal, zkontroloval zásuvku, vyčerpal jsem všechny své dostupné možnosti, vždycky si se vším poradím, ale tohle je už na mě moc, doufám, že mi poradíte chlapi . Zdrojem to taky neni, na základní desce nejsou nafouklé kondíky ( možná mírně vystouplé hlavy trošičku, nevim nepoznám to jestli je to výrobou nebo se to takhle nafouklo.. ). Možná grafika, ale zas, když se to povede zapnout, tak to jede. Pak mě napadl monitor nebo kabel od grafiky, co vede do monitoru vyměnit, to jsem ještě nezkoušel no... Taky jsem zaregostroval, vařicí pasiv na desce.

Sestava: Zdroj Fortron 500W, deska Gigabyte GA-EG41MF-US2H, CPU DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) + AC Freezer Pro, RAM: A-Data DQVE1A16 800MHz 2GB, GPU NVIDIA GeForce 8600 GT ( přidanej aktivní chladič ), HDD: WDC WD2500AAKS-00WWPA0 (232 GB), Hitachi-LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H44N. Snad jsem na nic nezapoměl a doufám, že si někdo budete vědět rady, jsem fakt zoufalej už...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zapínání počítače
PříspěvekNapsal: ned bře 13, 2011 15:39 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zkus to co jsi rikal ze jsi nezkousel -

vymenit DVI/VGA kabel
nechat poradne vychladnet PC a pak ho zapnout..
poradne dotlacit vsechny napajeni na desku
zapojit DVI/VGA kabel interni graficke karty (if exists)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group