Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 20:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: sob bře 19, 2011 00:28 
Dobrý den,
Dnes ráno z ničeho nic mě odhlásilo ze všech mých stránek, kde jsem měl automatické přihlášení např. E-mail,Facebook atd.
Zjistil jsem, že mi to dělá kvůli nepovolenýmu cookies, avšak je povolený v prohlížeči mám. Abych dodal dělá to ve všech prohlížečech (Google chrome,Opera,Internet Explorer 6,7 , Mozila) Všude je mám povolený a nejde to, stránky vykazujou že jsou vypnutý. Ani certifikáty mi to nebere pokaždé je musím povolovat a jak odjedu ze stránky a zase najedu tak je to chce zase. Mám Windows Xp proffesional SP3 a jeden člověk mi řekl, že mám chybu v dočasných souborech, avšak vůbec nevím jak se mi to podařilo a ani nevím kde se to nastavuje. Nebyl by někdo tak hodný a poradil mi? Děkuji mockrát předem

S pozdravem JouJou23


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: pon bře 21, 2011 08:27 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zkus CCleaner :-) vycisti si PC a kdyztak dej zase vedet...

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 15:58 
Tak jsem to vyzkoušel, v ccleaneru jsem zatrhl vše co jsem potřeboval a stejně to nejde. Mohl jsem nějak nevědomky to vypnout ty dočasný soubory? Vůbec nevím ani kde se to nastavuje. Mohl by tedy někdo poradit? díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 16:54 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
ukaz nastaveni prohlizece a screen stranky kde je chyba :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 17:48 
Screen čeho? Prostě mi to neukáže nic. Přihlásím se a neukáže to ani že jsem správně zadal heslo ani že jsem ho zadal špatně prostě mě to přesměruje na tu stránku předtím. No a když se chci přihlásit do fórka tak to ukáže že nemám cookies, ale mám :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 18:24 
Dokonce ani na youtube mě to nechtělo přihlásit, udělal jsem to přes druhý počítač.
Nevěděl jsem jak udělat screen tak aby jste to viděli tak jsem to natočil
URL:http://www.youtube.com/watch?v=yr6GQ30JaJg


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dočasné soubory
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 20:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
lol.. tys povolil neco v google chrome a pak to zkousis v opere :-D

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group