Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř kvě 23, 2018 02:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: server
PříspěvekNapsal: ned črc 10, 2011 10:01 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
ahoj mam server ibm xseries 226 a chtela bych se zeptat jak na nej nainstalovat win xp, zepredu mam zasunuty 4 scsi disky ale kdyz dam instal win xp tak mi to napise ze zadny disk nebyl nalezen a davam i f6 pri ty instalaci aby se tam nainstalovali ty scsi zarizeni ale nic nepomaha nevite nekdo jak na to?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: server
PříspěvekNapsal: ned črc 10, 2011 11:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Musis si zkopirovat ovladace na disketu a pri instalaci stisknout F6 a nacist ovladace pro SCSI radic. Pak jiz disky normalne uvidis.

Ovldace jsou tady
http://www-947.ibm.com/support/entry/po ... nd=5000008

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: server
PříspěvekNapsal: ned črc 10, 2011 18:09 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
tak po vlozeni diskety mi to nabidne nejaky ty ovladace tak dam ty pro win xp 32bit verzi ale i potom mi to pise ze to nevidi zadny disky, muze tomu treba vadit ze sou tam 4 najednou?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: server
PříspěvekNapsal: čtv črc 28, 2011 15:21 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř čer 24, 2009 21:26
Příspěvky: 102
muze to byt teda hw chyba kdyz i po tom co se mi tam ty scsi ovladace nainstalujou tak mi to pise ze nejsou nalezeny zadne disky?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group