Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv říj 18, 2018 23:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 6970 cukani obrazu
PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2011 17:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv črc 21, 2011 17:06
Příspěvky: 2
Cau,nedavno jsem si koupil ati 6970 ve verzi od msi lighting a po namontovani do pc nastalo zklamani ani jednu hru nemuho hrat aniz by me nerusilo neustale cukani obrazu nejvice je to znatelne u hry mafia 2 ,kdyz vyjdu z domu na ulici ven a zacnu utikat,tak se to zacne mirne cukat a nejhorsi je,kdyz vjizdim to tunelu,tak tam se me to zacne nehorazne trhat,ale problem je u vetsiny her napr. i u feara 3 Hraju na rozliseni 1920x1200 27 palcu.
Moje sestava: Intel I-7 950 nove pretaktovano z 3.7 na 4.12+novy chladic teplota max 88.
Ram 12GB corsair dominator
Zdroj corsair 850w
Zakladni deska : Gigabite EX58-UD5
Disk 1TB
Tato sestava byla znovu skladana s ciste preinstalovannym windowsem 7 64-bit.
Ps. jeste k te mafii ve hre jsem si zapnul test vykonu fps me neklesne pod 56 vse namx.krom PhysX a na konci me to vyhodnoti tridou C a napise hra bezi bez vetsich problemu fakt to nechapu pritom se to viditelne cuka jak prase... Prosim pomoc.

Jeste me napadlo nemuze to byt treba pevnym diskem? Proto ze nejhorsi je to,kdyz se hra na nejake lokaci uklada,tak se me to strasne trhne.

Zkousel jsem jeste v mafii 2 stahnout vse na minimum i rozliseni jsem dal na nejmin a trha se to uplne stejne jako kdyz mam vse na max.
Jedinou hru kterou muzu hrat uplne na plno je call of duty black ops.



Jeste me napadlo,kdyz me taktoval procesor na frekvenci 4.12,tak me tam nechal usporny rezim,tak ze
kdyz se podivam pres program cpu-z,tak me to pise zakladni frekvenci procesoru 2064.0 Mhz a jakmile zacnu poustet treba video,tak se to pretaktuje fakt na tech 4.12.
Nemuze to byt tim uspornym rezimem??? Treba se to ve hrach nezapne,protoze vubec nefouka grafika a hlavne ani chladic procesoru.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 6970 cukani obrazu
PříspěvekNapsal: sob črc 23, 2011 17:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte čer 14, 2011 16:23
Příspěvky: 4
ahoj,ja mam podobny problem tiez mam amd 6970 ale referencnu (posledny krat som kupoval referencnu).Hram hry a pocas hrania mam taky pocit ze sem tam to trhne a tak.Pisal si ci to nemoze byt HDD, ja tiez mam HDD ale 3 roky stare a tiez rozmyslam nad tym ci to nemoze sposobovat on ked sa volaco potrebuje nacitat alebo ulozit.Nechce sa mi zbytocne kupovat SSD ked potom zistim v com to je. NAjlepsie idu COD hry tie na max a bez problemov,ale taky BAD Company 2,Crysis series,proste take narocnejsie no neviem.MAm ju uz odkedy visla a pomaly lutujem ze som radsej nezobral GTX 570,580.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 6970 cukani obrazu
PříspěvekNapsal: sob črc 23, 2011 20:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv črc 21, 2011 17:06
Příspěvky: 2
Tady jsem nasel uplne ten samy problem,bohuzel je to neresitelne. http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/defaul ... ion=445523


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 6970 cukani obrazu
PříspěvekNapsal: ned črc 24, 2011 15:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte čer 14, 2011 16:23
Příspěvky: 4
nejako som to rychlejsim tempom presiel a ty co maju problemy tak maju AMD Radeon.Ja mam Radeon uz 3 roky a ze by som bol spokojny s nimi ,grafiky mozu byt dobre ale ovladace su na hovno a radsej uz vydrzim a dockam v 2012 na Nvidiu a aj ked bude zrat vacej uz je mi to jedno hlavne nech bude vykonna ako radeon radsej kupim nvidiu .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group