Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát čer 22, 2018 12:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Stále mi mizí pozadí z plochy
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2011 19:56 
Prosím vás, nevíte někdo, proč mi mizí obrázek, který mám jako pozadí na ploše. Vždy, když zapnu počítač, tak tam mám místo obrázku jen černé pozadí, ale v nastavení mi to ukazuje, že je tam ten můj obrázek.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Stále mi mizí pozadí z plochy
PříspěvekNapsal: pon lis 14, 2011 23:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv říj 20, 2011 20:05
Příspěvky: 21
to samí mel i kamos, ale uz nevim jak to udelal. Zkus googlit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Stále mi mizí pozadí z plochy
PříspěvekNapsal: pát úno 21, 2014 23:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob říj 06, 2007 19:44
Příspěvky: 4
Bydliště: Turnov
Zdravím,
jedná se pravděpodobně o funkci OS při zjištění, že jsou Vaše Widle nelegální (neaktivované)- u sedmiček jsem to viděl, ostatní nevím, ale je to spojené s hláškou po startu PC o nelegálnosti.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group