Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 05:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 18, 2006 19:46 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
PCMark píše:
no pro mě to problém nebude, na netu jsou už totiž hotová "virária" :lol:

POZOR! Viry stahujete jen na vlastní nebezpečí!
virárium!

je tam skoro vše od Exploitů až po dos a macro viry ;)
PS: až to budeš zkoušet, měj radši důležitá data zálohovaná ;)


na mem testovacim pc jsem spoustel postupne vsechny, musel jsem nakocen jeste udelat opravnou instalaci, protoze jsem to trosku prehnal a xp uz nenajizdeli. Kazdopadne v tom pokracuji dal a pak budu delat test AV SW.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 22, 2006 21:13 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 02, 2006 10:28
Příspěvky: 9
Dost zajímavé téma, běhá mi mráz po zádech. Mám jem Spyware terminátora+ClamAV, Avast, Kerio. Ale nějak jsem nesvůj, po tom vašem čtení. :|

_________________
AMD Athlon 64 3500+ / MSI K9N Ultra - AM2,S940 nForce 570 / 2GB DDR2 Dual Kingston 667 MHz / PCIe ASUS GeFORCE 7600 GT 256 MB DDR3 / 2x sata Seagate 160 GB raid. Monitor HP p930 19" 1920/1440


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 06:49 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
WXT píše:
Dost zajímavé téma, běhá mi mráz po zádech. Mám jem Spyware terminátora+ClamAV, Avast, Kerio. Ale nějak jsem nesvůj, po tom vašem čtení. :|

místo Avasta bys měl lepší tohle:
http://pcmark.info/viewtopic.php?t=288 - AOL Active Shield - je to taky freeware, má to menší paměťové nároky, a lepší detekci virů. Pokud ti nevadí angličtina, tak je to dobrý AV. ;)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 02, 2006 11:40 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
maestro píše:
PCMark píše:
tak jsem si system skenoval ve fast testu v spyware terminator a našel mi 653 kritického bordelu :eek: :ooo: a to jsem to před tim skenoval v ad-aware :!:


ani se nedivím :) ad-aware je pro děti :)
zkousel si ty ostatní softy?

Používám Ad-aware už hodně dlouho. Těď, když jsem si přečetl, že je pro děti, a že nic nenajde, rozhodl jsem se vyzkoušet spybot SD.
Stáhnul jsem, nainstaloval, aktualizoval a pustil jsem to na windows, co mám už 9 měsíců instal. Čekal jsem tak 500bordelů. A nenašlo to nic.
Asi mám smůlu co? :D
Znova opakuji, je skoro jedno jakej soft, když se dodržují pravidla.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 02, 2006 11:44 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
U tebe snad není třeba ani žádný soft, ale to rozhodně neplatí pro 90% běžných uživatelů. A pak proč používat nekvalitní AV, AS a FW když tu jsou i ty kvalitní?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 21:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
mozek007 píše:
Znova opakuji, je skoro jedno jakej soft, když se dodržují pravidla.

Chlape, to je blbost...

Daval jsem dokupy jeden compl, zformatoval, nahodil wokna... Z netu jsem stahl par vecicek - ovladace, acrobat reader atd. vse jsem tahal z oficialnich stranek, zadnej warez, ddl, cracky, proste nic. Pak jsem to projel Ad-ware a asi 20sracek :?

Wokna jsou deravy jako cednik :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 06, 2006 20:18 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
zener píše:
Daval jsem dokupy jeden compl, zformatoval, nahodil wokna... Z netu jsem stahl par vecicek - ovladace, acrobat reader atd. vse jsem tahal z oficialnich stranek, zadnej warez, ddl, cracky, proste nic. Pak jsem to projel Ad-ware a asi 20sracek :?

Wokna jsou deravy jako cednik :evil:

Jsi trochu mimo. Víš co zkus? Nainstaluj nově windows, nic nestahuj a projeď to Ad.warem. I na čistých windows to je. Já to zkoušel, taky jsem se divil, byl tam např spyware alexa http://www.google.com/search?hs=DBN&hl= ... lr=lang_cs

Nepouštěj takové bludy, jako že na oficiálních stránkách jsou „sračky“. To fakt ne.
Ale trochu máš pravdu, windows je děravý. Pokud ale záplatuješ, používáš Operu, případně FF a nestahuješ to co nemáš, můžeš být v klidu.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 22, 2006 15:55 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
maestro píše:
PCMark píše:
no pro mě to problém nebude, na netu jsou už totiž hotová "virária" :lol:

POZOR! Viry stahujete jen na vlastní nebezpečí!
virárium!

je tam skoro vše od Exploitů až po dos a macro viry ;)
PS: až to budeš zkoušet, měj radši důležitá data zálohovaná ;)


na mem testovacim pc jsem spoustel postupne vsechny, musel jsem nakocen jeste udelat opravnou instalaci, protoze jsem to trosku prehnal a xp uz nenajizdeli. Kazdopadne v tom pokracuji dal a pak budu delat test AV SW.

Ale to spouštění nebylo nutné! Prostě rozbal viry do určitého adresáře a ten otevři v Průzkumníku. Načítání ikon vyvolá rezidentní ochranu. Na hlášky odpovídej Vymazat. Ty, co zůstanou, tedy štít nezachytil. Následně projeď složku antivirem, jestli má tedy nedokonalý rez. štít. Spouštění je hloupost - skoro určitě některý nakazí PC.
mozek007 píše:
zener píše:
Daval jsem dokupy jeden compl, zformatoval, nahodil wokna... Z netu jsem stahl par vecicek - ovladace, acrobat reader atd. vse jsem tahal z oficialnich stranek, zadnej warez, ddl, cracky, proste nic. Pak jsem to projel Ad-ware a asi 20sracek :?

Wokna jsou deravy jako cednik :evil:

Jsi trochu mimo. Víš co zkus? Nainstaluj nově windows, nic nestahuj a projeď to Ad.warem. I na čistých windows to je. Já to zkoušel, taky jsem se divil, byl tam např spyware alexa http://www.google.com/search?hs=DBN&hl= ... lr=lang_cs

Nepouštěj takové bludy, jako že na oficiálních stránkách jsou „sračky“. To fakt ne.
Ale trochu máš pravdu, windows je děravý. Pokud ale záplatuješ, používáš Operu, případně FF a nestahuješ to co nemáš, můžeš být v klidu.

Alexa je málo závažnou součástí Windows, je však tam. Ale i další chování Windows je problematické, např. ověření pravosti, takže Alexa je maličkost.
Pak ten daší software: Hodně instalátorů umístí do systému adware, touto formou si tvůrce přivydělává. Je třeba po instalaci zkontrolovat zejména Run klíče v registru (či použít utilitu Autoruns) a při objevení nákazy ihned zavrhnout software, který ji zavinil. A pustit programy proti spywaru, samozřejmě.

_________________
Zdenek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spyware, Adware, atd.
PříspěvekNapsal: stř říj 07, 2009 22:24 
Zdravim, prosim mohl by mi nekodo pomoc nefunguje mi internet. Zaplaceno mam, kabel je dobre zastrcenej, atd. Technickou chybu v tom nevidim pac se prihlasim na skype a lidi me vidi online ale nemuzu psat nemuzu zkratka delat nis na nebo s internetem. Pouzivam nod 32, avg antispy were a mel jsem beta verzi northon 360 . Vetsina lidi se mi divi jaktoze me pc jeste funguje ale problemy nastaly az nedavno. Dekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group