Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát pro 14, 2018 14:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chci aby mi jel internet pres sitovku na druhem PC(mam dva)
PříspěvekNapsal: stř lis 08, 2006 13:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 05, 2006 14:37
Příspěvky: 9
Dobry den chci se zeptat jestli mi poradite :mam 2PC a chci aby mi jel na tom druhem PC Internet pres Sit.kartu ..četl jsem to v tech" důležite."tema.
Ale je to na me slozite prosil bych presny postup kde a co mam zmacknout.a co udelat..vůbec nevim snad mi poradite diky moc..:)
___________________________________________________________
ICQ 251 385 542


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 08, 2006 13:52 
http://xmaestro.com/view.php?nazevclank ... 06090003#1


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group