Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv kvě 24, 2018 07:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: stř lis 08, 2006 20:32 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 08, 2006 20:27
Příspěvky: 12
Nejdřív raději stručně popíši problém : Koupil jsem si sluchátka s mikrfonem. Zvuk ze sluchátek normálně jde, ale mikrofon mi nefunguje. Prvně jsem si myslel, že je problém v něm, ale po zapojení do jiného PC normálně funguje. Zkontroloval jsem všechno nastavení a nikde mikrofon není zeslaben nebo vypnut. Prostě nevím co s tím :(

Prosím o radu !!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 08, 2006 22:27 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 04, 2006 20:06
Příspěvky: 80
Špatně zapojený, nebo vadnej mikrofon.

_________________
DonWebz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 09, 2006 12:43 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 08, 2006 20:27
Příspěvky: 12
Ne.e je zapojený správně a když jsem ho zapojil do jiného PC tak normálně fungoval ..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: čtv lis 09, 2006 14:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 06, 2006 12:22
Příspěvky: 179
Bydliště: Český Těšín
Pokud je připojen k přednímu panelu na case tak bych to viděl na špatné propojení s základní deskou. Pokud je vzadu s desky skusil bych jiné ovladače zvukovky.

_________________
Akasa 460W ATX12 2.2, Intel Core2 DUO E6400 2.13 @ 3,2 GHz , Gigabyte 965P-DS4 , 4x1024 MB DDR2 800 MHz A-Data Extreme, Sapphire ATI Radeon HD 3870, HDD Western Digital 250GB a Hitachi Deskstar 320 GB + další zbytečnosti


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 09, 2006 14:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Vyzkousej jiny mikrofon ,treba si od nekoho puc.A jestli nepojede,tak mas asi vadnej vstup mikrofonu na desce.Ovladacema na zvukovku to asi nebude.A nic jinyho me nenapada.
A zkus v nastavani ne win u mikrofonu v polozce "UPRESNIT" zaskrtnout MIC 20dB.To by melo zesilit zvuky ktery jdou z mikrofonu.
Jestli si opravdu neprehledl zadne ztlumeni ,tak nevim...

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 09, 2006 22:12 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Příspěvky: 257
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno
no pokud si opavdu proveril ze mas vse zesilene OK a presto nefunguje (jakoze tady je nejvetsi chyba u uzivatelu - nenastavi mikrofon ve vlastnostech pro nahravani/nenastavi v upresnujicich nastavenich zesileni mikrofonu/nebo proste to zkousi v aplikaci kde maji nastaveny jako vstup uplne jine zarizeni) tak je jeste mozne, ze tva zvukovka pouzova univerzalni konektory a neumi si zjistit ze jde o mikrofon...v tom pripade je treba otevrit aplikaci pro toto nastaveni ktera se dodava ke zvukovce a nastavit patricny konektor na vystup/mikrofon.

Funkcnost mikrofonove zdirky se nemusi overit pouze mikrofonem ale treba i peckama (malyma sluchatkama) kdy po zapojeni do mikrofonove zdirky funguje jedno z nich taky jako mikrofon :twisted:

_________________
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 21, 2007 14:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned led 21, 2007 14:02
Příspěvky: 3
Hm, mam podobny problem, integrovana zvukovka a sluchatka s mikrofonem funguji jen pokud jsou zapojeny do jacku na prednim panelu, pokud je zapojim dozadu tak nefunguje mikrofon... Nevite nekdo, co s tim?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 13:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 01, 2007 12:51
Příspěvky: 2
Takže jsem to snad prošťouchnul ... :)

1) Mikrofon je paradoxně ovládán přes Audio OUTPUT (!), ne jak by člověk čekal přes Input ... normálně si v tom ovládacím softu na kartě Směšovač klikněte na ikonu klíče pod "Přehrát" a v okně Sada nástrojů směšovače si pozapínejte "In" vstupy - teda hlavně:
Rear Green In
Rear Pink In
Front Green In
Front Pink In
... nezapomeňte zaškrtnout "Rozšířené ovládací prvky" pro zobrazení zesilování mikrofonu a dejte OK ...¨
Teď byste měli v horní liště (Realtek HD Audio output) vidět ty IN vstupy - pokud je nevidíte, proklikejte se na ně šipkama v pravém spodním rohu lišty ...
Vedle "mute" (toho tlačítka s repráčkem) pod každým sliderem by se vám mělo objevit tlačítko se dvěma tečkama, přes které se dostanete k rozšířenému nastavení (zesílení mikrofonu)

2. Už to tady někdo psal, ale přece - v dolní liště (Realtek HD Audio Input) zapněte mute na všech kanálech, kromě mikrofonu ...

That all volks ... :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 10:01 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte dub 03, 2007 09:47
Příspěvky: 1
plooskie píše:
Takže jsem to snad prošťouchnul ... :)



Chlape si machr!! Furt jsem nemoh prijit na to, proc mi ten mikrofon a line-in nefacha. Koho by napadlo, ze daji ovladani mikrofonu na audio output :!: Dik za pomoc, posilam ti virtualni pivko ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 11:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 01, 2007 12:51
Příspěvky: 2
renegade789 píše:
Chlape si machr!! Furt jsem nemoh prijit na to, proc mi ten mikrofon a line-in nefacha. Koho by napadlo, ze daji ovladani mikrofonu na audio output :!: Dik za pomoc, posilam ti virtualni pivko ;)


... když můžu pomůžu ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Mikrofon
PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 08:07 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 22, 2007 13:32
Příspěvky: 61
Bydliště: Okres Kladno
Mě také nefunguje v pořádku mikrofon u headsetu. Nevím čím to, jednou mi při hraní řekli, že je mě málo slyšet. Sáhnul jsem do nastavení a pekně sem to celý pos... :D A ted uz to skoro nemluví, hrozně to šumí, ikdyž jsem nastavení vrátil do defaultu :-D

_________________
AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz; Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550; Geil Ultra 2x512MB 667MHz; Asus ATi EAX1950pro 256MB; Seagate 320GB AS; Fortron 350W; Thermaltake Swing


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: úte kvě 27, 2008 03:01 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Don píše:
Špatně zapojený, nebo vadnej mikrofon.


Ty si kus cypa:Dzrovna tydle dvě věci tam měl napsané....chce to více číst :roll: :lool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 15:34 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
chtěla bych mooo c podekovat konečne po roce jsem to :heart: sprovoznila a to jen diky Vam :smil: :lool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: sob pro 20, 2008 21:29 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
5
T_J píše:
Nejdřív raději stručně popíši problém : Koupil jsem si sluchátka s mikrfonem. Zvuk ze sluchátek normálně jde, ale mikrofon mi nefunguje. Prvně jsem si myslel, že je problém v něm, ale po zapojení do jiného PC normálně funguje. Zkontroloval jsem všechno nastavení a nikde mikrofon není zeslaben nebo vypnut. Prostě nevím co s tím :(

Prosím o radu !!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: sob úno 21, 2009 18:33 
Taky mám problém s mikrofonem. Mám zvukovku Sound Blaster Audigy a sluchátka jdou v pohodě ale mikrofon nereaguje. Hlasitost mám nastavenou dobře, ale nejde to... :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: sob úno 21, 2009 20:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob úno 21, 2009 19:55
Příspěvky: 3
Zdravim mam problem s Mikrofonem fungoval normalne pri reinstalu xp do nho musim rvat aby mne slo slyset
cd od motherboardu nemam ale nejake ovladace sem stahnul zvuk jde v poho ale ten mikrak ne
nekdo rika ze pomuze neco v nastaveni realtek manageru ale zadny takovy program nemam a kdyz ho nainstaluju nejde stejne spustit. zakladni desku mam Pcchips M811LU. Kdyby si vedel kdokoliv s timto problemem rady byl bych mu velice vdecny icq mam 284-454-299 email:bartek14@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 14:55 
Kde se nastavují ty vstupy OUTPUT a INPUT? Nikde to nemůžu najít a myslím že by to mohla být ta chyba.... :( A taky se tento problém vyskytl až po přeinsatlaci windowsu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 17:09 
Obrázek
mám to správně nastavený?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 17:09 
Obrázek
mám to správně nastavený?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 17:12 
Sry mě se to nejak odeslalo 2x a jeste k tomu blbe :( tak tady je odkaz:
http://www.undzwei.eu/?option=gallery&i ... 95003#foto


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group