Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř kvě 23, 2018 11:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned bře 01, 2009 22:15 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned bře 01, 2009 22:10
Příspěvky: 3
Ahoj!
Měla jsem problém s mikrofonem, že mi vůbec nešel. Udělal jsem to co tu píšete a funguje, ale pokud si pustím hudbu do repráků i do sluchátek tak mikrofon nahrává i to co řeknu i to co je puštěné z pc. I třeby když je v icq nastavený zvuk při psaní tak jde v mikrofonu slyšet. Nevíte někdo co s tím? Némužu ten mikrák normálně použít, aniž by druhá strana neslyšela moji hudbu nebo ostatní zvuky z pc. Předem díky za odpověď.

_________________
Snadný přivýdělek- až 0,5$ denně
Zaregisrujte se na AlertPay:
http://www.alertpay.com/?rsfjLH2Pj5ZWsuONwWDS8Q%3d%3d
Zaregistrujte se tady:
http://www.earningsecret.com/index.php?ref=lidkamik
Pak už jen budete klikat na odkazy a dostávat za ně peníze. Ty převedete v určité částce na AlertPay a odtud pak na svůj účet v ČR. Samopzřejmě v českých korunách. Já si vydělávám asi 800kč za 3 měsíce.
Zdá se vám to málo? Můžete se zaregistrovat na více podobných stránkách, které najdete při klikání na odkazy. Stačí jen pár minut denně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 02:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To vypada an spatne vybrany zdroj nahravani. Jaky mas operacni system? XP nebo Vista?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 09:07 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned bře 01, 2009 22:10
Příspěvky: 3
Mám xp a mikrofon v růžovém konektoru. Už jsem ho zkoušela dát i do jiných a nastavit tam mikrofon, ale to taky nepomáhá.

_________________
Snadný přivýdělek- až 0,5$ denně
Zaregisrujte se na AlertPay:
http://www.alertpay.com/?rsfjLH2Pj5ZWsuONwWDS8Q%3d%3d
Zaregistrujte se tady:
http://www.earningsecret.com/index.php?ref=lidkamik
Pak už jen budete klikat na odkazy a dostávat za ně peníze. Ty převedete v určité částce na AlertPay a odtud pak na svůj účet v ČR. Samopzřejmě v českých korunách. Já si vydělávám asi 800kč za 3 měsíce.
Zdá se vám to málo? Můžete se zaregistrovat na více podobných stránkách, které najdete při klikání na odkazy. Stačí jen pár minut denně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 14:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Start --> Spustit --> sndvol32 --> OK. Tim se otevre nastaveni hlasitosti. Nasledne pak Moznosti --> Vlastnosti. A vybrat Zaznam. Bude tam seznam zarizeni, z kterych je mozne nahravat. Staci jen najit mikrofon a vybrat ho.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 17:52 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned bře 01, 2009 22:10
Příspěvky: 3
Už jsem na to přišla, ale přesto dík. Musí se v realteku vypnout v nahrávání všechno kromě mikrofonu. To je CD volume, Line volume a Stereo mix. Pak už to fachčí. Ale že sem si toho málem zavařila hlavu než jsem na to přišla. :D

_________________
Snadný přivýdělek- až 0,5$ denně
Zaregisrujte se na AlertPay:
http://www.alertpay.com/?rsfjLH2Pj5ZWsuONwWDS8Q%3d%3d
Zaregistrujte se tady:
http://www.earningsecret.com/index.php?ref=lidkamik
Pak už jen budete klikat na odkazy a dostávat za ně peníze. Ty převedete v určité částce na AlertPay a odtud pak na svůj účet v ČR. Samopzřejmě v českých korunách. Já si vydělávám asi 800kč za 3 měsíce.
Zdá se vám to málo? Můžete se zaregistrovat na více podobných stránkách, které najdete při klikání na odkazy. Stačí jen pár minut denně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: úte čer 30, 2009 16:52 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Děkuju, děkuju, děkuju!!!!!!!!!!!!!
Prošel jsem desítky chytrejch rad a až ta tvoje pomohla.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned pro 06, 2009 23:48 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Dobre rady, bohuzel u me uplne nezabraly. Prislusnou zadni IN diru jsou povolil+zasakrtl zesileni mikrofonu - vysledkem byl novy kostantni sum ve sluchatkach. Pokud jsem pri testovani zvuk. hardwaru povolili Smesovac stereo, tak to zaclo silene jakoby "vazbit" ale zvuk z mikraku porad neslysim :(
Nejaky napad krom vadneho reproduktoru?
Predem diky.
Josef


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: pon pro 07, 2009 00:01 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Prosim o smazani meho predchoziho prispevku - chyba byla mezi klavesnici a zidli...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: ned říj 24, 2010 14:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 22, 2010 13:37
Příspěvky: 2
Zdravim, mam problem s mym mikrofonem. Kdysi se mi podarilo ho zprovoznit naprosto v poradku ale preinstaloval jsem PC a najednou to vubec nejde a nemuzu na to prijit :( Zkousel jsem si hrat ruzne s nastavenim ale nic :(

Mam zakladni desku Asus K8N-VM a ovladace na zvuk a mikrofon mam ze stranek Asusu a to SoundMAX Integrated Digital HD Audio verze 5.10.1.4151

A v ovladacich panelech mam nastaveny mikrofon na max. hlasitost a proste mikrofon nereaguje. Sluchatka ano ale mikrofon ne.

Da se to nastavit jeste nekde jinde? Nejdou na to nejaky lepsi ovladace + software na podrobnejsi nastaveni ?

Diky moc :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: čtv pro 15, 2011 19:04 
Fisker píše:
Zdravim mam problem s Mikrofonem fungoval normalne pri reinstalu xp do nho musim rvat aby mne slo slyset
cd od motherboardu nemam ale nejake ovladace sem stahnul zvuk jde v poho ale ten mikrak ne
nekdo rika ze pomuze neco v nastaveni realtek manageru ale zadny takovy program nemam a kdyz ho nainstaluju nejde stejne spustit. zakladni desku mam Pcchips M811LU. Kdyby si vedel kdokoliv s timto problemem rady byl bych mu velice vdecny icq mam 284-454-299 email:bartek14@seznam.cz


kde se to nastavuje?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje mikrofon :(
PříspěvekNapsal: čtv pro 15, 2011 19:26 
Návštěvník píše:
Fisker píše:
Zdravim mam problem s Mikrofonem fungoval normalne pri reinstalu xp do nho musim rvat aby mne slo slyset
cd od motherboardu nemam ale nejake ovladace sem stahnul zvuk jde v poho ale ten mikrak ne
nekdo rika ze pomuze neco v nastaveni realtek manageru ale zadny takovy program nemam a kdyz ho nainstaluju nejde stejne spustit. zakladni desku mam Pcchips M811LU. Kdyby si vedel kdokoliv s timto problemem rady byl bych mu velice vdecny icq mam 284-454-299 email:bartek14@seznam.cz


kde se to nastavuje?

omlouvam se vim kde to je ale kdyz nastavim input tak po zavreni se mi to zmeni prosim pomoste mi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group