Download | Programy

Creative X-Fi vs. M-AUDIO Revolution..

Odeslat odpověď

Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Creative X-Fi vs. M-AUDIO Revolution..

od krysarr » stř bře 21, 2007 23:55

Jackal píše:Creative X-Fi Platinum, taky jsem jí chtěl, ale nakonec jsem si uvědomil, že až takovou vlastně ani nepotřebuji. ;)
Já bohužel ano, používám PC jako nahrávací studio;)

od Jackal » stř bře 21, 2007 23:46

Creative X-Fi Platinum, taky jsem jí chtěl, ale nakonec jsem si uvědomil, že až takovou vlastně ani nepotřebuji. ;)

od krysarr » stř bře 21, 2007 23:42

Mno, já taky uvažuju o zvukovce, páč bych chtěl mít oba kompy funkční a ta stará Audigy byla báječná, ale prostě přestal běhat 5.1 zvuk, tak ji asi nechám ve strarym kompu a koupim si lepší. Ale chtěl bych vidět nějaký testy, srovnání a taky rozebrat ten jejich zázrak 3-in-1, nikdy sem to neviděl a nějak se mi to nelíbí:(
Na stránkách výrobce nejsou taky dvakrát sdílný, krom řečí, o tom, jak je to úžasný a převratný - přpomíná mi to "úžasné fnkce Windows XP" ;))

od DeeS » čtv bře 15, 2007 13:44

V to rozhodne doufam, ze to hraje lip nez integrovana, o tom zadna :) .
Jinak tem mX verzim od Creativu moc neverim, cetl jsem ze je to dost osekany. Cert aby se v tech modelech vyznal (ach ten marketing). Nejradsi bych asi opravdu tu USB verzi, jenze jak to hraje netusim a nemuzu ani srovnat. Ani neni mozny se nikde docist co to ma za prevodniky atd..
Ale M-AUDIO bych neodsuzoval; urcite hraje perfektne. Na Creativu me hodne nalakala spis ta vybava u Platinky; jak jsem psal. Zkusim se jeste poptat po obchodech.

od Jackal » úte bře 13, 2007 20:18

Můj názor na toto téma je jasnej. Pro mě byla jasná volba s čipem X-Fi a tobě zvukovku od Creative radím taky. ;)

Já mám tuto a rozdíl proti integrované co mám na desce je tak markantní, že jsem tomu ani ze začátku nevěřil a to mám pouze 2.1 repráky a zvuk ve hrách i u poslechu muziky je jiná liga.

Já mám tuto - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0X0000B75 a tobě bych radil za peníze co chceš investovat minimálně tu mou, ale jasně, že jsou lepší modely, ale taky záleží na tom, jestli to opravdu využiješ.

Tuto jsem chtěl kupovat - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0X0000BBG a maximálně tuto - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0X000089Z , ten panel mě moc lákal, ale nakonec jsem se rozhodl pro tu co mám, dražší modely asi opravdu nevyužiji. ;)

od DeeS » úte bře 13, 2007 20:05

Dik za rychlou reakci:) No.. Na cenu moc nekoukam, ale radsi to udrzme v rozumnych mezich - tj. dejme tomu tech cca 4400,- za tu X-Fi Platinum jako absolutni maximum.

od xmickey » úte bře 13, 2007 20:00

A jaký je cenový limit ? Já asi moc neporadím protože ve zvukovkách se až tak moc nevyznám - na hudbu mám lepší přístroje :)

Creative X-Fi vs. M-AUDIO Revolution..

od DeeS » úte bře 13, 2007 19:59

Zdravim!
Nemuzu se rozhodnout kterou zvukarnu koupit. Chtel bych to hlavne na hudbu; nejakou tu gamesu si semtam taky dam, na tom ale zas tolik nezalezi. V soucasnosti se nejvic priklanim k te Creative Xmod, protoze se pripojuje externe a dalo by se to pouzivat i v praci apod.. Jenze nemam tuseni, jestli to hraje aspon trochu srovnatelne s PCI X-Fi.. Moc tomu neverim, mate nekdo srovnani? Platinum verze je sice dost draha, ale nahrava ji predni panel a dalkovej ovladac. No a M-AUDIO je tutova kvalita za rozumnou cenu. Takze co koupit?
Diky za reakce:)

Nahoru